Γιάννης Προύντζος - Εγώ ο Γιάννης

Γιάννης Προύντζος - Εγώ ο Γιάννης

Μουσική: Γιώργος Καφετζόπουλος
Στίχοι: Εύη Δρούτσα


Με μια νέα, καλοκαιρινή ρυθμική προσέγγιση, ο ταλαντούχος ερμηνευτής Γιάννης Προύντζος κυκλοφόρησε την επανεκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού «Εγώ, ο Γιάννης», ενός εμβληματικού κομματιού που αγαπήθηκε βαθιά από το κοινό μέσα από τη φωνή του Γιάννη Πλούταρχου.

Με σεβασμό στη μουσική του Γιώργου Καφετζόπουλου και τους στίχους της Εύης Δρούτσα, ο Γιάννης Προύντζος δίνει νέα πνοή στο κομμάτι με τη λαϊκή του χροιά, παρασύροντας τον ακροατή σε μια ανάλαφρη και καλοκαιρινή εκδοχή, γεμάτη συναίσθημα, ρυθμό και αυθεντική ελληνική αισθητική.

Η επανεκτέλεση είναι πλέον διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, όπως το YouTube, το Spotify και άλλα δημοφιλή μέσα.

Ακούστε την τώρα και αφήστε τη μουσική να σας ταξιδέψει με φρεσκάδα και νοσταλγία στο φετινό καλοκαίρι.

Ακούστε το εδώ: https://orcd.co/egoogiannis

Δείτε το Lyric Video στο YouTube: εδώ


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Καίτη Γαρμπή & Διονύσης Σχοινάς σε μία συναρπαστική συναυλία στην Αθήνα! 1 Σεπτεμβρίου, Κατράκειο θέατρο Νίκαιας

Το “The Beatles Anthology” επιστρέφει!

Κωνσταντίνος Αργυρός: μεγάλη συναυλία στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Kadebostany - «Elephant in the Room»

Κώστας Μυλώσης - Με το ίδιο μακό | Music video