Βαγγέλης Κονιτόπουλος - «Αχ πανάθεμά σε Αθήνα»

 Βαγγέλης Κονιτόπουλος - «Αχ πανάθεμά σε Αθήνα»


Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, ο σπουδαίος εκφραστής της αιγαιοπελαγίτικης μουσικής που μετρά πάνω από 50 χρόνια προσφοράς στο νησιώτικο τραγούδι, μας ταξιδεύει στα νησιά των Κυκλάδων με το «Αχ πανάθεμά σε Αθήνα».

Το «Αχ πανάθεμά σε Αθήνα» είναι ένα ρυθμικό και χορευτικό τραγούδι, με τα παραδοσιακά αιγαιοπελαγίτικα μουσικά όργανα και τη χαρακτηριστική φωνή του Βαγγέλη Κονιτόπουλου να δημιουργούν ένα κομμάτι που «μυρίζει» καλοκαίρι και θάλασσα.


Στο τραγούδι που έγραψε ο ίδιος ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος συμμετέχουν η κόρη του, Ειρήνη Κονιτοπούλου, καθώς και χορωδία αποτελούμενη από τους Αγγελική Κονιτοπούλου, Στέλλα Κονιτοπούλου, Γιάννης Μπαφαλούκο και Βασίλη Μπιλή.

Βρείτε «Αχ πανάθεμά σε Αθήνα» στις streaming υπηρεσίες: https://bfan.link/ax-panathema-se-athina


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Γιάννης Κούλιαλης «Δεν μπορώ να αντισταθώ»

Λευτέρης Πανταζής και Χρήστος Δάντης στην «Αυτοκίνηση» από τις 4 Νοεμβρίου | Μαζί τους ο Κωνσταντίνος Παντελίδης και η Αθηνά Πολίτη

Δημήτρης Αρναούτης - "Aπλά γνωστοί" | Νέο album

Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Χρήστος Δάντης στο «Σπίτι με το Mega» | Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο Mega