Έλλη Μιχελάκη - "Και είμαι εδώ"

Η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Έλλη Μιχελάκη συστήνεται με το single «Και είμαι εδώ» που κυκλοφορεί από τις μουσικές εκδόσεις «Μικρός Ήρως».


Οι στίχοι του Νίκου Τζανετόπουλου έδωσαν στην Έλλη έμπνευση να τους ντύσει μουσικά, να επιμεληθεί την ενορχήστρωση και να προκύψει τελικά η πρώτη δισκογραφική της δουλειά. Το «Και είμαι εδώ» είναι το αρχικό γέννημα της συνεργασίας τους. Φέρνει μαζί του ενθουσιασμό, συγκίνηση και την επιθυμία για πολλές ακόμα δημιουργικές συναντήσεις.


Δείτε το Official Lyric Video

Σύντομο βιογραφικό

Η Έλλη Μιχελάκη γεννήθηκε στη Λάρισα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ζώντας σε ένα καλλιτεχνικό οικογενειακό περιβάλλον, ήρθε από νωρίς σε επαφή με τη μουσική και βρήκε τον τρόπο της να εκφράζεται, μέσα από το πιάνο και το τραγούδι. Το ενδιαφέρον της για τον τομέα της ψυχολογίας και τον ελεύθερο μουσικό αυτοσχεδιασμό, την οδήγησαν στο να ασχοληθεί με την Μουσικοθεραπεία, κάνοντας παράλληλα ζωντανές εμφανίσεις σε καλλιτεχνικούς χώρους που την εκφράζουν. Δραστηριοποιείται στον χώρο της Ψυχικής Υγείας, ενώ γράφει τραγούδια, παραμύθια και μουσική για στίχους που την εμπνέουν.


Συμμετέχουν:

Κιθάρα: Horacio Valdivieso, κοντραμπάσο: Oleh Mytrofanov, τρομπόνι: Luppo Gesualdi, κρουστά: Jake Naugle, μίξη: Γιάννης Τούντας, mastering: Barry Gardner, παραγωγή: Αλέξης Ψυρράκος, artwork/επιμέλεια εξωφύλλου: Ευθυμία Ζάχου (https://zachouefthymia.myportfolio.com/)


Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Γωγώ Λιδάκη: Με την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου το νέο της single «Δες τι έχασες»

1550: Η sold out πρεμιέρα και το εντυπωσιακό show του frontman Μηνά Τσίγκου

Κωνσταντίνα Κορδούλη - Τι είναι αυτό που λείπει | Νέο τραγούδι & music video

Πάμε θέατρο.. « Σε βλέπω »της Meghan Kennedy σε σκηνοθεσία της Βίκυς Βολιώτη, στο θέατρο Μικρό Παλλάς, από τις 14 Οκτωβρίου

Άντζελα Δημητρίου & Κατερίνα Λιόλιου «Που τη βρήκε;» | Νέο τραγούδι