Plus Rec | Record Store Day 2020 | -20% σε Βινύλια από Παρασκευή 25/9 και για 3 μόνο ημέρες!

Η Plus Rec γιορτάζει φέτος την Record Store Day, την παγκόσμια αυτή γιορτή για τους λάτρεις του βινυλίου, και προσφέρει έκπτωση 20% στους παρακάτω τίτλους βινυλίων από τον κατάλογο της.



Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά Στη Φωτιά

“Κάτω Στην Πόλη”

(Best Of Album)

LP Black Vinyl 180gr


Τα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ γιορτάζουν 33 Χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους album με μια επετειακή κυκλοφορία έκπληξη, που περιλαμβάνει μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της εντυπωσιακής και θορυβώδους μουσικής τους πορείας!



Ο Στέλιος Σαλβαδόρ για αυτό το Best Of album ταξίδεψε στο Λονδίνο και επιμελήθηκε μια νέα  ηχογράφηση σε δυο τραγούδια που αποτελούν ορόσημο για την Ελληνική Ροκ σκηνή, το «Μανιφέστο» και το «Κάτω Στην Πόλη». Η ηχογράφηση τους πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό The Friary Studios του Λονδίνου μπροστά στην SSL G, aka “Jaqueline” θρυλική κονσόλα του Prince, στην οποία έχουν ηχογραφηθεί album από καλλιτέχνες όπως Eric Clapton, Robert Plant, Duran Duran, Rolling Stones και άλλων, ενώ στην παραγωγή του συντέλεσαν καταξιωμένοι βρετανοί μουσικοί και συνεργάτες του Στέλιου Σαλβαδόρ!

Buy Now!

Panik Records e-shophttp://bit.ly/2w1uefK



Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά Στη Φωτιά

“Το Χρυσό Κλειδί”

LP Black Vinyl + Δώρο τo CD



Ο έβδομος δίσκος του Στέλιου Σαλβαδόρ & των ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ με τίτλο «Το Χρυσό Κλειδί» κυκλοφορεί από τη Plus Rec σε στίχους και μουσική του ιδίου και με μια μεγάλη έκπληξη, την μελοποίηση δύο ποιημάτων του μεγάλου νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, ένα εκ των οποίων δίνει το όνομά του και στον τίτλο του δίσκου.

 

Buy Now!

Panik Records e-shophttps://bit.ly/2yHSr9m



Dreamachinery - Dreamachinery

LP Black Vinyl 180gr


Ο Dreamachinery μας παρουσιάζει το πρώτο του album και με ένα μαγικό τρόπο μας εισάγει στον αναλογικό ηλεκτρονικό του κόσμο, που είναι ηχητικά πλασμένος από ονειρικές ατμόσφαιρες, γλυκά grooves και electro pop αισθητική! Περιέχει το single “Kids On The Rainbow”, με την συμμετοχή του Nomik (Universal TrilogySleepin Pillow) στα φωνητικά και τους στίχους.

 

Buy Now!

Panik Records e-shophttp://bit.ly/2OzzgXV


Η προσφορά ισχύει από Παρασκευή 25/9 και για 3 ημέρες

(μέχρι και την Κυριακή 27/9)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

''Όλος ο κόσμος είναι λάθος'' από τον Παντελή Κυραμαργιό και τους No Pasaran

Δημήτρης Γαλίτης - Δίπλα σου | Νέο τραγούδι & music video

Λαμπερή πρεμιέρα για το έργο «Βίρα τις άγκυρες» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στο Θέατρο Παλλάς

"Μεγαλώνω" - Ο Πάνος Μουζουράκης παρουσιάζει το νέο του βίντεο κλιπ!

Stavento: Καινούρια digital κυκλοφορία μετά από 8 χρόνια!