SPICY 10 YEARS CHALLENGE WINNERS

 SPICY 10 YEARS!



Η Spicy έγινε 10 ετών και το γιόρτασε με τον καλύτερο μουσικό τρόπο! 

Μέσα από το #Spicy10Years Challenge προκάλεσε το κοινό να δημιουργήσει τα δικά του music covers σε όποια επιτυχία της Spicy επιθυμεί και να το ανεβάσει στα social media. Μέσα από τη διαδικασία αυτή αναδείχθηκαν οι δύο (2) μεγάλοι νικητές που το cover τους ξεχώρισε και πλέον κυκλοφορεί στο επίσημο κανάλι της Spicy στο YouTube. 

Ας γνωρίσουμε τους 2 νικητές:

  • Ο Διονύσης Τρενταφίλι, ο οποίος μας παρουσιάζει την ακουστική εκδοχή της μεγάλης επιτυχίας «Τέλεια» του Ιωακείμ Φωκά, σε μουσική και στίχους του Φοίβου.
  • Ο Γιώργος Πάττας, που μας παρουσιάζει σε piano version τη μεγάλη επιτυχία «Γυρίσματα» της Δέσποινας Βανδή, σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

Δείτε εδώ τα covers των νέων ταλέντων της Spicy:

Διονύσης Τρενταφίλι - Τέλεια - Spicy Music Cover


Γιώργος Πάττας – Γυρίσματα – Spicy Music Cover



Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων