Κωνσταντίνος Χριστοφόρου feat. One - «Δύσκολα τα πράγματα» | teaser music video

Εύκολα αποδεικνύονται τα πράγματα για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και την νέα του κυκλοφορία με τίτλο «Δύσκολα τα πράγματα»!

Ο καλύτερος pop τραγουδιστής της γενιάς του συναντά τα αγαπημένα του 80s και τους χαρακτηριστικούς, πασίγνωστους ήχους της εποχής εκείνης που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή σε όλο τον πλανήτη και μας παρουσιάζει το δυναμικό και συναρπαστικό τραγούδι «Δύσκολα τα πράγματα»,σε μουσική και στίχους του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου .


Ο Κωνσταντίνος δεν θα μπορούσε να μην επιστρατεύει για άλλη μια φορά το συγκρότημα του, τους One, για ακόμα ένα featuring στο follow up του πασίγνωστου πια “Billy Bam Bam”, που έγινε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2020 και μαζί μας παρουσιάζουν το adult pop τραγούδι «Δύσκολα τα πράγματα», τίτλος επίκαιρος που ταιριάζει απόλυτα στις μέρες μας και που σίγουρα θα τραγουδηθεί πολύ και θα γίνει σλόγκαν.

 
Το τραγούδι τους με τίτλο «Δύσκολα Τα Πράγματα» θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από την Minos EMI αυτή την Παρασκευή 2/10 ενώ το music video του τραγουδιού θα κάνει YouTube πρεμιέρα την Δευτέρα 5/10

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

''Όλος ο κόσμος είναι λάθος'' από τον Παντελή Κυραμαργιό και τους No Pasaran

Δημήτρης Γαλίτης - Δίπλα σου | Νέο τραγούδι & music video

Stavento: Καινούρια digital κυκλοφορία μετά από 8 χρόνια!

"Μεγαλώνω" - Ο Πάνος Μουζουράκης παρουσιάζει το νέο του βίντεο κλιπ!

Αντώνης Ρέμος - «Ρωτάνε» | Το music video της νέας του επιτυχίας!