Ο MALUMA ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΤΟΥΣ FANS ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ALBUM "#7DJ (7 Dias En Jamaica)" ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ | ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ 

Το παγκόσμιο φαινόμενο και είδωλο της Latin μουσικής, ο MALUMA γιόρτασε τα 27α γενέθλιά του χθες, ξαφνιάζοντας τους fans με την κυκλοφορία του νέου album #7DJ (7 Days en Jamaica). Το project περιλαμβάνει εφτά τραγούδια και videos που μας οδηγούν σε ένα οπτικοακουστικό ταξίδι καθώς ο Maluma εξερευνά την Jamaica, αφήνοντας τις παγίδες της φήμης και συνδέεται με μια νέα πραγματικότητα που τον ανανεώνουν η επαφή με τους ανθρώπους του νησιού, η μουσική και το πνεύμα της ελευθερίας.

Για το #7DJ, ο πάντα ευέλικτος και συνεχώς εξελισσόμενος τραγουδιστής/τραγουδοποιός πάει τον ήχο του σε μια εντελώς απροσδόκητη νέα κατεύθυνση, συνδυάζοντας Latin urban μουσική με reggae και dancehall ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται με τους διάσημους Τζαμαϊκανούς καλλιτέχνες Ziggy Marley και Charly Black, ενσωματώνοντας παραδοσιακούς μουσικούς της Τζαμαϊκας και ζωντανά όργανα (τρομπέτες, σαξόφωνο, μπάσο, drums). Ενώ κάθε track έχει ξεχωριστό στυλ, όλα συνδέονται απρόσκοπτα ...το αποτέλεσμα είναι ένα Latin-urban-world music αριστούργημα, που είναι τόσο αναζωογονητικό, όσο το ταξίδι που τον ενέπνευσε.

Η ιδέα του visual album #7DJ γεννήθηκε πριν από ένα χρόνο, μετά από ένα ταξίδι εφτά ημερών που έκανε ο καλλιτέχνης με στενούς φίλους και επι χρόνια μουσικούς συνεργάτες στην Τζαμάικα, ένα μέρος που ονειρευόταν να επισκεφτεί από τότε που ήταν παιδί. Ήταν σε θέση να «χαθεί» στη ζωή και τους ήχους του νησιού ενώ περνούσε χρόνο να γράφει και να συνεργάζεται, δημιουργώντας νέες επαφές και φιλοδοξίες καθημερινά, σε ένα ταξίδι που το περιγράφει ως αλλαγή ζωής.

«Αυτές οι εφτά μέρες στην Τζαμάικα ήρθαν σε μια στιγμή που έπρεπε να ξεφύγω και να χαλαρώσω, καθώς δούλευα ασταμάτητα για την καριέρα μου για εφτά χρόνια, κάτι μου με έκανε να αναρωτηθώ, αν θα έπρεπε να συνεχίσω να κάνω μουσική. Έκανα πολύ διαλογισμό και επέστρεψα διαφορετικός άνθρωπος, εντελώς εμπνευσμένος και έχοντας συνειδητοποιήσει ότι η μουσική δεν είναι μόνο αυτό που κάνω, είναι μέρος της ζωής μου … είναι το πως βιώνω και αντιλαμβάνομαι την ζωή», δήλωσε ο Maluma.

Την παραγωγή στο #7DJ έκανα οι Edgar Barrera "Edge"Johany Alejandro Corral “Nyal” και The Rude Boyz (Kevin “ADG” Jimenez and Bryan Lezcano “Chan El Genio”), ενώ όλα τα τραγούδια τα έγραψε ο Maluma (Juan Luis Londoño) μαζί με τους Edgar Barrera, Vicente Barco, Johany Corral "Nyal", Kevin Jimenez, Bryan Lezcano, Miky La Sensa, Ziggy Marley και Charly Black, μεταξύ άλλων.

Το μικρής χρονικής διάρκειας film το οποίο είναι γυρισμένο στην Τζαμάικα και το Los Angeles και το έκαναν παραγωγή οι 36 Grados αποτελείται από εφτά videos, τα οποία κάνουν το album μια οπτικοακουστική περιπέτεια. Δείτε το εδώ

Track list -  #7DJ (7 Days in Jamaica)
1. Tónika ft. Ziggy Marley
2. Love ft. Charly Black    
3. Chocolate 
4. Agua de Jamaica 
5. Desayun-Arte 
6. La Burbuja 
7. Peligrosa

Το εξώφυλλο του #7DJ είναι μια εικόνα που δημιουργήθηκε από τον Κολομβιανό καλλιτέχνη Federico Uribe, γνωστό για τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών για την δημιουργία γλυπτών και έργων τέχνης. Το εξώφυλλο που δημιουργήθηκε από κομμάτια παρατημένου πλαστικού είναι ένα εκπληκτικό πορτρέτο του Maluma, που θα δημοπρατηθεί και όλα τα έσοδα προορίζονται για περιβαλλοντικά μη κερδοσκοπικά έργα, που παρουσιάστηκαν από το ίδρυμα Maluma’s foundation El Arte De Los SueÑos

Έχοντας την ιδέα να γίνει μια έκθεση με έργα τέχνης στο Miami για την κυκλοφορία του #7DJ, ο Maluma διάλεξε εφτά άλλα έργα που φτιάχτηκαν με καθημερινά υλικά που αντιπροσωπεύουν κάθε τραγούδι του album. Το show είναι ανοιχτό στο κοινό για ένα μήνα και θα είναι διαθέσιμο για stream για να μπορεί να το δει κάθε άνθρωπος σε όλο τον κόσμο. Ένα μέρος των εσόδων από κάθε πώληση θα πηγαίνει στα παρακάτω μη κερδοσκοπικά ιδρύματα με έδρα την Κολομβία: Fundación Amigos del MarJardín Botánico de Cartagena και Stand Up Providencia

Σχετικά με τον MALUMA:

Σε ηλικία μόλις 26 χρονών, ο Maluma θεωρείται ως ένας από τους βασικούς εκπροσώπους της Latin μουσικής και ένα παγκόσμιο είδωλο για την νεολαία. Γεννημένος ως Juan Luis Londono στην Κολομβία, δημιούργησε το όνομα Maluma από τα πρώτα δύο γράμματα της μητέρας του, του πατέρα του και της αδερφής του.

Ο νικητής του βραβείου Latin Grammy για το καλύτερο σύγχρονο Pop Vocal Album (F.A.M.E) είναι ένας από τους top καλλιτέχνες στα social media με πάνω από 23 εκατομμύρια fans στο Facebook, 6 εκατομμύρια Followers στο Twitter και 56 εκατομμύρια followers στο Instagram (κάνοντας τον, τον Latin άνδρα καλλιτέχνη με τους περισσότερους followers και τον μοναδικό που φτάνει αυτό τον αριθμό).
Το επίσημο Youtube/VEVO κανάλι του έχει πάνω από 26,8 δισεκατομμύρια συνδρομητές, έχοντας λάβει το YouTube Diamond Play Button Award.

Ο καλλιτέχνης γνώρισε μεγάλη επιτυχία κατά την διάρκεια του “Maluma World Tour” πουλώντας πάνω από 1 εκατομμύριο εισιτήρια σε 105 συναυλίες παγκοσμίως μόνο για το έτος 2017 κάνοντας τον Latin καλλιτέχνη με τις περισσότερες πωλήσεις εισιτηρίων στον κόσμο. Το 2018 και το 2019 έσπασε ρεκόρ, καταφέρνοντας να κάνει sold-out όλα τα shows του σε Ευρώπη και Αμερική κάνοντας sell out venues στα Madison Square Garden (Νεα Υόρκη), American Airlines Arena (Miami) και δύο φορές στο The Forums (Los Angeles), μεταξύ άλλων. Με το“11:11 World Tour” έκανε sold out show στο μεγαλύτερο venue στο Ισραήλ, το Yarkon Park (πάνω από 60.000 fans), έγραψε ιστορία στο Mawazine Festival στο Morocco καθώς τραγούδησε σε πάνω από 200.000 κόσμο και επίσης εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Σαουδική Αραβία, μπροστά σε 25.000 κόσμο.

To 2018, o Maluma μπήκε στην βιομηχανία της μόδας με το εκκεντρικό, νεανικό και αυθεντικό στυλ του. Έχει ονομαστεί “Menswear Icon in the Making” και “Men’s Fashion Newest Muse” από την  Vogue. Επιπλέον το GQ τον ονόμασε “Man of the Year” για το 2019 και συνεχίζει να λαμβάνει την υποστήριξη σπουδαίων σχεδιαστών όπως ο Kim Jones (Dior), o Jeremy Scott (Moschino), η Donatella Versace, o Calvin Klein, o Christian Louboutin, ο οίκος Louis Vuitton κα. To 2019 παραβρέθηκε στο Met Gala για πρώτη φορά ως ένας από τους πρώτους Λατίνους καλλιτέχνες που έχει προσκληθεί από την Anna Wintour. Επίσης, ο Maluma έχει κυκλοφορήσει κορυφαίες καμπάνιες και διαφημίσεις ως το πρόσωπο παγκόσμιων brands όπως η Moet Hennessy, η Michelob και η Adidas. 

Από το 2015 ο Maluma έχει κυκλοφορήσει 5 albums, “Pretty Boy Dirty Boy” (2015), “F.A.M.E.” (2018), “11:11” (2019), “Papi Juancho” (2020) και “7DJ” (2021). O Maluma είναι ο νεότερος καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να έχει ταυτόχρονα το #1 και το #2 στο Latin Airplay Chart του Billboard και ο έκτος στην ιστορία που πραγματοποιεί κάτι τέτοιο ενώ το έχει επαναλάβει τρεις φορές. Μέχρι στιγμής ο superstar έχει 20 Νο1 singles σύμφωνα με το Billboard Latin Airplay Chart.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη στην σκηνή του Παλλάς!

Μαρία Θεοδότου - «Μισός αιώνας σιωπές» | Κύπρος 1974 - 2024

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με το Στάθη Αγγελόπουλο στο Χαμάμ το Σάββατο 20 Απριλίου

«Από τον Πειραιά στη Νέα Ορλεάνη» με Χρήστο Παπαδόπουλο και Γιάννη Σαββιδάκη!

Φώτης Μάγγος x Μιχαλάρας - «Έλα μαζί μου στους Λειψούς» | Νέο τραγούδι & music video