easy 97,2: Παίξε Eύκολη Ερώτηση #not με το Εasy Breakfast & κέρδισε εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου από την Pricefox

Παίξε  «Eύκολη Ερώτηση #not» με την Μαρία Κωνσταντάκη και τον Στάθη Χριστοφορίδη  και εμείς θα σου κάνουμε δώρο μια εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου από την Pricefox!

Κάθε πρωί, στις 07.40, ο Στάθης κάνει μια δύσκολη ερώτηση ή αλλιώς την «εύκολη ερώτηση….#not» στην Μαρία, κι εκείνη με τη σειρά της πρέπει να βρει την απάντηση… που κάθε άλλο παρά προφανής είναι!

 Στη συνέχεια οι ακροατές καλούνται να βοηθήσουν την Μαρία για να βρει την σωστή απάντηση. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ακούγονται οι πιο τρελές ιδέες και απαντήσεις των ακροατών με αποτέλεσμα το γέλιο και τα «πειράγματα»… να μην σταματούν ποτέ!

Καθημερινά,  κάνουμε δώρο σε έναν  τυχερό ακροατή μια 6-μήνη βασική ασφάλεια αυτοκινήτου από την Pricefox !!

Oι εκπλήξεις όμως δεν σταματάνε εδώ! Όποιος άλλος ακροατής επιθυμεί, στέλνοντας μήνυμα στο viber ( 6981972972) την λέξη “pricefox” αποκτά αυτομάτως, έκπτωση για αγορά οποιουδήποτε ασφαλιστικού συμβολαίου από την Pricefox ! Συγκεκριμένα, ο Easy 97.2 σου εξασφαλίζει 15 ευρώ έκπτωση στη σύναψη οποιαδήποτε εξάμηνης  ή ετήσιας ασφάλειας αυτοκινήτου που θα αγοράσεις στο Pricefox.gr.

Συντονίσου κάθε πρωί στο «easy breakfast» και πάρε μέρος κι εσύ στην πιο κεφάτη πρωινή παρέα του ραδιοφώνου! Στείλε μήνυμα κι εσύ μέσω Viber στο 6981972972, και κέρδισε!

Συντονίσου κάθε πρωί στις 07.40 και παίξε με την Μαρία & τον Στάθη!

easy 97,2, ο σταθμός που σε χαλαρώνει🎵

Άκου τον easy 97.2 online  ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει! | Από την Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος

Έλενα Παπαρίζου: H "number one" της Ευρώπης επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision!