Ο Κωστής Μαραβέγιας & ο Λευτέρης Ελευθερίου μιλάει αποκλειστικά στο SOUNDIS.GR

Οι αγαπημένοι μας παίκτες και κριτές από το Your Face Sounds Familiar All Star, συνεχίζουν την «20λόγη εξομολόγηση» στο SOUNDIS.GR

To  SOUNDIS.GR συνεχίζει τις «εξομολογήσεις» των αγαπημένων συντελεστών του  Your Face Sounds Familiar, All Star του ΑΝΤ1.

 

Ο Kωστής Μαραβέγιας είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους καλλιτέχνες στην Ελλάδα. Τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης, σκηνοθέτης, παρουσιαστής και συγγραφέας. Παίζει ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο, τραγουδάει στα ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά και έχει ήδη βραβευτεί ως συνθέτης.

 

Η παρουσία του στην τηλεόραση επίσης έχει πάρει πολύ καλές κριτικές, ξεκινώντας μία δεκαετία πίσω όταν εμφανίστηκε ως οικοδεσπότης του μουσικού ντοκιμαντέρ «Μεσόγειος» που προβλήθηκε στην ΕΡΤ, ενώ λίγα χρόνια αργότερα σκηνοθέτησε ο ίδιος 12 επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ «Μουσική Παντού» για την ΝΕΡΙΤ.

Το 2016, το 2017 και το 2018 ήταν ένας από τους κριτές στο ''Τhe Voice Greece'', όπου και στις τρεις χρονιές αυτός και η ομάδα του κατάφεραν να βγουν νικητές.

 

Φέτος τον απολαμβάνουμε στο μεγαλύτερο σόου της ελληνικής τηλεόρασης, το Your Face Sounds Familiar του ΑNT1 και μας απάντησε στον «20- λογο του Soundis»!

 

Εξομολογήθηκε πως προτιμά τα ρεμπέτικα γιατί παρέμειναν αναλλοίωτα στον χρόνο, θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Θοδωρή Κουρεντζή και την ορχήστρα του, ότι ο Έλβις ζει και ότι σιχαίνεται την έλλειψη σεβασμού στους ανθρώπους!

 

Συναντήσαμε επίσης την μοναδική περσόνα που ακούει στο όνομα Λευτέρης Ελευθερίου. Τον έχουμε απολαύσει σε πλήθος μικρών και μεγαλύτερων ρόλων, στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη, όπως και στο θεατρικό σανίδι. Ως φωνή, τον πρωτο-απολαύσαμε προ 7επτιας στο Your Face Sounds Familiar του ΑNT1 όπου και κατέκτησε την τρίτη θέση, ενώ τον απολαμβάνουμε και φέτος στο Your Face Sounds Familiar All Star.

Μας απάντησε και αυτός με τη σειρά του το ιδιαίτερο soundis ερωτηματολόγιο:

 

Θα ήθελε να συνεργαστεί με τους Radiohead, αφιερώνει το I am a Creep στην γυναίκα του, θαυμάζει την γενναιοδωρία στους ανθρώπους και ότι αν ήταν ποτό θα ήταν amaretto!

 

Δείτε όλες τις συνεντεύξεις των συντελεστών στο Instagram Account του SOUNDIS.GR

SOUNDIS, radio, music, podcast and more

 

Μπες στο SOUNDIS.GR ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play


Για το SOUNDIS


To SOUNDIS είναι η 1η διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Μολδαβία, που εξειδικεύεται σε ηχητικό περιεχόμενο, προσφέροντας την απόλυτη ακουστική εμπειρία. Η νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή SOUNDIS, είναι βασισμένη στις πιο καινοτόμες υπηρεσίες παγκοσμίως και απαντάει στην ανάγκη της αγοράς για συγκέντρωση ηχητικού περιεχομένου σε έναν προορισμό. Οι χρήστες μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία ραδιοφώνων και podcast, μέσα από μία υψηλού επιπέδου εμπειρία. 


Ο Όμιλος ANTENNA MUSIC, ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό ηχητικών εφαρμογών στις αγορές που δραστηριοποιείται, συνεργάστηκε με τη BAUER MEDIA AUDIO, τον κορυφαίο Ραδιοφωνικό Όμιλο της Ευρώπης, για τη δημιουργία της πλατφόρμας υπηρεσιών και εφαρμογών SOUNDIS, χρησιμοποιώντας βέλτιστες τεχνολογικές πρακτικές και εξαιρετική ποιότητα περιεχομένου. 


Μέσω των υπηρεσιών webcast και podcast, στόχος του SOUNDIS είναι η προσέλκυση νέων ακροατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η δημιουργία νέων, ισχυρών brand name και η πλήρη ψηφιακή ενσωμάτωση των δύο κορυφαίων ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου. Αποστολή του, η δημιουργία μίας συνολικής εμπειρίας ακρόασης, ικανοποιώντας την ανάγκη για ραδιοφωνικό, μουσικό και podcast περιεχόμενο. 


O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ MUSIC συνεπής στην αποστολή για ψυχαγωγία και αντικειμενική ενημέρωση με ήθος προς τους ακροατές του, κάνει ένα βήμα παραπάνω με γνώμονα τον θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εποχής. Το SOUNDIS προσφέρει την απόλυτη ακουστική εμπειρία, αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερους χρήστες με νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα.


www.antennamusic.gr | www.soundis.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει! | Από την Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος

Έλενα Παπαρίζου: H "number one" της Ευρώπης επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision!