SOUNDIS: Νέο επεισόδιο «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» PODCAST | Περιγραφή

Στο δεύτερο επεισόδιο του PODCAST, «Άγριες Μέλισσες»,  ο καλεσμένος είναι ένα πρόσωπο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων από την πρώτη στιγμή: «Δούκας»

 

Περιγραφή 2ου επεισοδίου


Ο «Δούκας Σεβαστός»,  το πρόσωπο που όλοι αγαπάνε να μισούνε στις Άγριες Μέλισσες, είναι ο καλεσμένος του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου σε αυτό το επεισόδιο PODCAST των Άγριων Μελισσών.  Η ζωή των ηρώων εν μέσω δικτατορίας έχει αλλάξει, νέοι χαρακτήρες προστίθενται, ενώ παράλληλα η δίκη του Δούκα είναι σε εξέλιξη. Ο  Λεωνίδας Κακούρης μιλά για την εξέλιξη του ρόλου του, τη σχέση του με τη «Μυρσίνη» και τα παιδιά του, αλλά και για την τιμωρία που του αξίζει. Πόσο έτοιμη είναι η ελληνική κοινωνία για μία σειρά που τοποθετείται χρονικά στην πιο σκοτεινή επταετία?

 

Το επίσημο podcast των Άγριων Μελισσών είναι μία παραγωγή της Melon Media για το Soundis

 

Άκουσε το επεισόδιο δωρεάν στο SOUNDIS, στο SPOTIFY, & στο APPLE PODCASTS.

SOUNDIS, radio, music, podcast and more

 

Μπες στο SOUNDIS.GR ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play


Για το SOUNDIS

To SOUNDIS είναι η 1η διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Μολδαβία, που εξειδικεύεται σε ηχητικό περιεχόμενο, προσφέροντας την απόλυτη ακουστική εμπειρία. Η νέα, πρωτοποριακή εφαρμογή SOUNDIS, είναι βασισμένη στις πιο καινοτόμες υπηρεσίες παγκοσμίως και απαντάει στην ανάγκη της αγοράς για συγκέντρωση ηχητικού περιεχομένου σε έναν προορισμό. Οι χρήστες μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία ραδιοφώνων και podcast, μέσα από μία υψηλού επιπέδου εμπειρία. 


Ο Όμιλος ANTENNA MUSIC, ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό ηχητικών εφαρμογών στις αγορές που δραστηριοποιείται, συνεργάστηκε με τη BAUER MEDIA AUDIO, τον κορυφαίο Ραδιοφωνικό Όμιλο της Ευρώπης, για τη δημιουργία της πλατφόρμας υπηρεσιών και εφαρμογών SOUNDIS, χρησιμοποιώντας βέλτιστες τεχνολογικές πρακτικές και εξαιρετική ποιότητα περιεχομένου. 


Μέσω των υπηρεσιών webcast και podcast, στόχος του SOUNDIS είναι η προσέλκυση νέων ακροατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η δημιουργία νέων, ισχυρών brand name και η πλήρη ψηφιακή ενσωμάτωση των δύο κορυφαίων ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου. Αποστολή του, η δημιουργία μίας συνολικής εμπειρίας ακρόασης, ικανοποιώντας την ανάγκη για ραδιοφωνικό, μουσικό και podcast περιεχόμενο. 


O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ MUSIC συνεπής στην αποστολή για ψυχαγωγία και αντικειμενική ενημέρωση με ήθος προς τους ακροατές του, κάνει ένα βήμα παραπάνω με γνώμονα τον θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εποχής. Το SOUNDIS προσφέρει την απόλυτη ακουστική εμπειρία, αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερους χρήστες με νέο περιεχόμενο κάθε εβδομάδα.


www.antennamusic.gr | www.soundis.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει! | Από την Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος

Έλενα Παπαρίζου: H "number one" της Ευρώπης επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision!