Πέμπτη: 4η ημέρα Μαραθωνίου για την Μαρία Κωνσταντάκη από τον easy 97,2!

 Ο Μαραθώνιος της Μαρίας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Μαρία Κωνσταντάκη ήδη έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και συνεχίζει ακάθεκτη τον 4ο Μαραθώνιο! Έχει πλέον διανύσει συνολικά 126 χλμ μέσα σε 3 ημέρες.  Η ανταπόκριση του κόσμου μεγαλώνει όλο και περισσότερο, στέλνοντας μηνύματα για τον Συλλόγου γονιών παιδιών με καρκίνο «Φλόγα».

 

Δείτε  ΕΔΩ βίντεο με την διαδρομή της χθεσινής ημέρας!


Σήμερα, το πρωί στις 7.00, ξεκίνησε την 4η ημέρα του Μαραθωνίου, με αφετηρία την Κινέτα. Ένας μαραθώνιος ακόμα και η Μαρία θα φτάσει στην Αθήνα! Από την Κινέτα θα κατευθυνθεί στα Μέγαρα για 16 χλμ! Μετά από 6 χλμ θα φτάσει στην Νέα Πέραμο και το σημείο που θα τερματίσει σήμερα, μετά από 20 χλμ είναι το Δημαρχείο Ασπροπύργου!

 

Οι πόλεις που θα περάσει η Μαρία, την οδηγούν όλο και πιο κοντά στον τελικό της προορισμό: την Πλατεία Κοτζιά στο κέντρο της Αθήνας! Σε ένα σταυροδρόμι γης και θάλασσας, ανάμεσα στην Αττική και στην Πελοπόννησο, τον Κορινθιακό και τον Σαρωνικό κόλπο, βρίσκονται τα Μέγαρα, ένας προορισμός στη Δυτική Αττική με πλούσια ιστορία, φυσική ομορφιά και πολλούς κρυμμένους θησαυρούς που εντυπωσιάζουν.

Τα Μέγαρα είναι από τις αρχαιότερες περιοχές που κατοικήθηκαν στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εμπορικές δυνάμεις λόγω της γεωγραφικής τους θέσης.

Η  Νέα Πέραμος είναι δήμος του Νομού Αττικής. Ιδρύθηκε από πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και αποτελεί χώρο αναψυχής, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Στον Ασπρόπυργο και ειδικότερα στη νότια προέκτασή του που φθάνει μέχρι το κόλπο της Ελευσίνας, βρίσκονται σήμερα μεγάλες βιομηχανικές και πετρελαϊκές εγκαταστάσεις με κυρίαρχα τα διυλιστήρια Ασπροπύργου, καθώς επίσης ναυτικές εγκαταστάσεις όπως η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου και η Σχολή Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων του εμπορικού ναυτικού και κάποιες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

 

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της Μαρίας Κωνσταντάκη και του easy 97,2!


Καλούμε ή στέλνουμε SMS «στηρίζω την Μαρία» στο 19813*

Κάθε μήνυμα… κάθε κλήση κι ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο! 

 

 

*Κόστος SMS : 3 ευρώ +ΦΠΑ+ τέλη κινητής τηλεφωνίας *Κόστος ΚΛΗΣΗΣ : Κόστος από σταθερό €2,60 και από κινητό €2,48. Για κλήσεις από κινητό, χρεώνεστε επιπλέον τα τέλη του παρόχου κινητής τηλεφωνίας.

 


Άκου τον easy 97.2 online  ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  Google Play

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει! | Από την Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος