Η Ιουλία Καραπατάκη στο Σταυρό του Νότου Κεντρική Σκηνή την Τετάρτη 2 Μαρτίου

Ιουλία Καραπατάκη
Τετάρτη 2 Μαρτίου
Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή


Η Ιουλία Καραπατάκη τραγουδάει όπως γελάει. Με την καρδιά της. Για αυτήν το τραγούδι είναι ο τρόπος που επικοινωνεί σκέψεις και συναισθήματα.

Και μπορεί το ευρύ κοινό να τη γνώρισε τα τελευταία χρόνια στις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα, όμως ήδη από το 2005 τελειώνοντας το σχολείο πήρε την κιθάρα της και τραγουδούσε σε μαγαζιά στην Αθήνα και την επαρχία.
Κυρίως έντεχνα , ρεμπέτικα αλλά και παλιά λαϊκά , τα οποία τα προσεγγίζει με πολύ σεβασμό και πολλή αγάπη.
Συμμετέχει επίσης στο μουσικό σχήμα Kompania όπου όπως η ίδια λέει, τραγουδάει αυστηρά ρεμπέτικα.

Η Ιουλία Καραπατάκη θα εμφανιστεί στις 2/3 , στο Σταυρό του Νότου, μαζί με τους μουσικούς και φίλους της , σε ένα μουσικό ταξίδι.

Μαζί της οι:
Αγης Παπαπαναγιώτου μπουζούκι , κιθάρες, φωνή
Καλογιάννης Βεράνης βιολί, τρομπέτα
Άρης Κονιδάρης πλήκτρα
Μιχάλης Δάρμας κοντραμπάσο
Μιχάλης Μπακάλης κρουστά

Info:
Τετάρτη 2 Μαρτίου
Γενική Εισόδος στο μπαρ:10€
Έναρξη: 21.30
Σταυρός του Νότου

* Προπώληση εισιτηρίων στο Viva.gr
** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος
*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο.
Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Δημήτρης Αρναούτης - "Aπλά γνωστοί" | Νέο album

Η Ντένια Κουρούση στη μουσική σκηνή Σφίγγα | Πέμπτη 14 Απριλίου

Πάμε θέατρο.. Η "Φθινοπωρινή ιστορία" του Αλεξέι Αρμπούζωφ σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη με την Πέμη Ζούνη και τον Σταύρο Ζαλμά στο Θέατρο Αργώ από τις 3 Νοεμβρίου / 2ος χρόνος επιτυχίας

Βιβλίο.. "Μια (πολύ) σύντομη ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ πάνω στη Γη" του Henry Gee