Andromache - «Ela» | Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views

Η Ανδρομάχη με το «Ela», το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision, κλέβει τις εντυπώσεις, καθώς παραμένει σταθερά από την πρώτη στιγμή στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube, όπου πλέον μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο views.


Το «Ela» είναι ένα μοντέρνο τραγούδι με ethnic επιρροές, σε αγγλικό και ελληνικό στίχο. Το τραγούδι υπογράφει μία παγκόσμια ομάδα διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou, που απαρτίζεται από τους Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani. 
 
Το «Ela» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis.
 
Η Ανδρομάχη και το «Ela» θα διαγωνιστούν στη σκηνή της 66ης Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας, στον β’ ημιτελικό, στις 12 Μαΐου. Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.



Δείτε το music video:

Βρείτε το «Ela» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3KAkUjX
Deezer: https://bit.ly/35OrLaO

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία