Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης στη μουσική σκηνή Σφίγγα | Κυριακή 10 Απριλίου | «1000 κομμάτια»

Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης ύστερα από την πρόσφατη κυκλοφορία του κομματιού «1000 κομμάτια» ανεβαίνει στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα για ένα και μοναδικό live μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς του την Κυριακή 10 Απριλίου.


Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης είναι ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του που μας έχει χαρίσει εξαιρετικά δημιουργήματα και το τελευταίο χρονικό διάστημα μας παρουσιάζει τραγούδια διαφορετικά από αυτά που τον έχουμε συνηθίσει, σε διαφορετικές φόρμες, πιο λαϊκές και ήχους βιωματικούς.

Αυτά θα είναι και τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της ζωντανής εμφάνισης στη Σφίγγα. Τραγούδια μεστά και με ιστορία μεγάλη που αγγίζουν την ψυχή όλων μας διαχρονικά, μαζί με τις πρόσφατες κυκλοφορίες θα δημιουργήσουν τον ιδανικό συνδυασμό για μια μοναδική βραδιά.

Μαζί του οι μουσικοί Στέργιος Δήμπας στην κιθάρα, Βίκτωρ Κουλουμπής στο μπάσο, Βαγγέλης Λάρυγγας στο μπουζούκι, Θάνος Μιχαηλίδης στα τύμπανα, Αποστόλης Μπουρνιάς στα κρουστά, Ζήνα Χορευτάκη στο τραγούδι και Χρήστος Χουσίδης στο ακορντεόν. Στον ήχο ο Νίκος Παππάς. Οργάνωση παραγωγής η Melodica Art Productions


Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 21.00

*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου