Latto x Mariah Carey & DJ Khaled - “Big Energy” remix

ΤΟ "BIG ENERGY" ΤΗΣ LATTO
ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ "BIG REMIX" ΜΕ ΤΗN ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ MARIAH CAREY ΚΑΙ ΤΟΥ DJ KHALED


ΤΟ ΝΕΟ ALBUM "777" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
ΑΠΟ ΤΗN PANIK RECORDS/SONY MUSIC

Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ "777 TOUR" ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ "BIG ENERGY(REMIX)" ΕΔΩ


Η πολυαναμενόμενη συνεργασία της νεαρής Αμερικανίδας rapper Latto με τη θρυλική Mariah Carey στο remix της επιτυχίας “Big Energy” επιτέλους έφτασε από την Panik Records/Sony Music. Στη νέα αυτή έκδοση συμμετέχει και ο DJ Khaled! Μέχρι σήμερα η σόλο version του “Big Energy” έχει καταφέρει και έχει φτάσει λίγο πριν το Top10 στο Billboard Hot 100, ενώ έχει γίνει ήδη χρυσό στην Αμερική.

Η συνεργασία αυτή ήταν μια μεγάλη επιθυμία των θαυμαστών και των δύο καλλιτεχνών, καθώς το “Big Energy”, χρησιμοποιεί sample από το τραγούδι “Genius Of Love” των Tom Tom Club, ένα sample που είχε και η Mariah Carey στη No.1 επιτυχία της, το “Fantasy” το 1995.

Στο νέο αυτό remix η Mariah Carey ηχογράφησε φρέσκα φωνητικά από το τραγούδι της “Fantasy” τα οποία έδεσαν απόλυτα με το “Big Energy”, ενώ παράλληλα έδωσε και κάποια φωνητικά στο track ο DJ Khaled.

Το remix του “Big Energy” καθώς και η αρχική του έκδοση, βρίσκονται στο 2ο studio album που μόλις κυκλοφόρησε η διάσημη rapper, Latto, με τίτλο “777”. Στο album θα βρείτε επιπλέον συνεργασίες με τους Lil Wayne, Childish Cambino,Nardo Wick και 21 Savage στο 2ο single του album, “Wheelie”, μεταξύ άλλων.

Το νέο αυτό κεφάλαιο στη μουσική καριέρα της 23χρονης rapper ξεκίνησε με τις πρώτες της υποψηφιότητες στις κατηγορίες “Best New Artist” και “Best Female Hip-Hop Artist” στα βραβεία BET Awards 2021, ενώ ακολούθησαν εμφανίσεις στα βραβεία MTV Video Music Awards (VMAs) 2021 στο Extended Play Stage, όπου και έδωσε τη πρώτη γεύση του ακυκλοφόρητου ως τότε “Big Energy” τραγουδώντας παράλληλα τα “Bitch From Da Souf” και “Muwop.”

Επιπρόσθετα με τη debut εμφάνισή της στα VMAs, κέρδισε και τη πρώτη της υποψηφιότητα στη κατηγορία “MTV Push Performance of the Year” για το “Sex Lies.”

Ακόμη, ήταν υποψία για δύο βραβεία Soul Train Awards το 2021 και ένα βραβείο NAACP Image Award το 2022 για το “Go Crazy(Remix)” του Chris Brown μαζί με τους Young Thug, Lil Durk και Future.


777 Tracklist:

1. 777 Pt.1
2. 777 Pt.2
3. Wheelie feat. 21 Savage
4. Big Energy
5. Sunshine feat. Lil Wayne & Childish Gambino
6. Like A Thug feat. Lil Durk
7. It's Givin
8. Stepper feat. Nardo Wick
9. Trust No Bitch
10. Bussdown feat. Kodak Black
11. Soufside
12. Sleep Sleep
13. Real One
14. Big Energy [Remix] (Mariah Carey, DJ Khaled) 

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ALBUM "777" ΕΔΩ.


Η πρώτη headline περιοδεία της Latto έχει ξεκινήσει από τις 19/3 στη Santa Cruz, California και θαπεριλαμβάνει στάσεις σε Los Angeles, Chicago, New York, Boston και Atlanta όπου θα ρίξει αυλαία στις 23/4.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου