Η Αναστασία Έδεν παρουσιάζει μια ανατρεπτική επανεκτέλεση του τραγουδιού "Άνθρωποι μονάχοι"!

H Walnut entertainment κυκλοφορεί σε digital single την επανεκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού «Άνθρωποι Μονάχοι» από την ταλαντούχα ερμηνεύτρια Αναστασία Έδεν!

Σε μουσική του Γιάννη Σπανού και στίχους του Γιάννη Καλαμίτση, το τραγούδι «Άνθρωποι Μονάχοι» έχει ακουστεί από τα χείλη μεγάλων ερμηνευτριών, όπως η Βίκυ Μοσχολιού και η Χάρις Αλεξίου.

Η Αναστασία Έδεν δίνει νέα πνοή στο κλασσικό αυτό τραγούδι, παρουσιάζοντας μια μοναδική επανεκτέλεση σε jazz μουσικό ύφος, την οποία ο αείμνηστος Γιάννης Σπανός είχε αγκαλιάσει με μεγάλο ενθουσιασμό, δίνοντας στην ερμηνεύτρια θερμά συγχαρητήρια.

Την διασκευή και την ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο Άρης Βλάχος.

Το τραγούδι έχει οπτικοποιηθεί από τη Σελήνη Παπαγεωργίου σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό βίντεο με ρετρό αναφορές. 
 
Η Αναστασία Έδεν έχει μια μακροχρόνια πορεία στα ελληνικά μουσικά δρώμενα.

Έχει εμφανιστεί σε μεγάλους χώρους της Ελλάδας ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε άλλα την συμμετοχή της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με τον Γιάννη Μαρκόπουλο, στο Ηρώδειο με την παράσταση Dario Fo των Σταμάτη Κραουνάκη - Λίνα Νικολακοπούλου, στην Επίδαυρο με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, στο θέατρο του Λυκαβηττού με τους Πυξ Λαξ καθώς επίσης σε μουσικές σκηνές ‘όπως το Half Note Jazz Club και Sfigga MusicTheatre.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον συνθέτη Άρη Βλάχο ηχογραφώντας τα album "Αυτά τα Χείλη" και "Κάψτε το σπίτι" σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου, και το single «Δεν Φτάνει μόνο ν’ Αγαπάς»

Η Αναστασία Έδεν επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο ετοιμάζοντας πολλές εκπλήξεις για το άμεσο μέλλον!


Κυκλοφορεί από την Walnut entertainment!


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου