Εντυπωσιακό launch event ομορφιάς για τη νέα σειρά καλλυντικών “Time Eraser”, της γνωστής εταιρείας ‘’Medisei SA”

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το launch event της γνωστής εταιρείας καλλυντικών  “Medisei SA”, για την νέα σειρά αντιγηραντικής φροντίδας “Time Eraser” στο Golf Prive της Γλυφάδας. Beauty bloggers, fashion crowd και πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο, έσπευσαν από νωρίς το απόγευμα να επισκεφτούν και να γνωρίσουν από κοντά τη νέα σειρά καλλυντικών της ‘’Medisei SA”, “Time Eraser”,  στο cocktail party που στήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο και διακοσμημένο χώρο στο Golf Prive.


Οι εκλεκτοί καλεσμένοι διασκέδασαν με τις πιο ξεσηκωτικές μουσικές επιλογές του Κώστα Φραγκολιά σε μία λαμπερή ατμόσφαιρα!









Οι φωτογραφίες ειναι από το στούντιο Ανδρέας Νικολαρέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Δημήτρης Αρναούτης - "Aπλά γνωστοί" | Νέο album

Πάμε θέατρο.. Η "Φθινοπωρινή ιστορία" του Αλεξέι Αρμπούζωφ σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη με την Πέμη Ζούνη και τον Σταύρο Ζαλμά στο Θέατρο Αργώ από τις 3 Νοεμβρίου / 2ος χρόνος επιτυχίας

John Lennon - "Power To The People" | Νέα κυκλοφορία

Κατερίνα Λιόλιου - «Για την επόμενη» | Το εντυπωσιακό music video για τη νέα επιτυχία της!