Όταν ο Γιώργος Κούδας συνάντησε τον Κώστα Μακεδόνα!

Μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της ζωής του βίωσε το Σάββατο που μας πέρασε ο Κώστας Μακεδόνας στο πλαίσιο των εμφανίσεών του στο Vergina Theatro στη Θεσσαλονίκη. Μία από τις σημαντικότερες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Κούδας, τον επισκέφτηκε στο καμαρίνι του κρατώντας δύο μπλούζες – δώρο προς τον Κώστα. Τους δύο άντρες συνδέει μία φιλία, χρόνων βασισμένη στην αγάπη τους προς τον αθλητισμό και την ομάδα τους τον ΠΑΟΚ.


Ο ίδιος ο Κώστας Μακεδόνας ανάρτησε τη φωτογραφία τους στο λογαριασμό του στο instagram με το παρακάτω κείμενο.

«Η πιο ωραία έκπληξη! Ο αγαπημένος μου Γιώργος Κούδας, ο Θεός των γηπέδων, ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών ήρθε στο καμαρίνι μου στο Vergina Theatro και μου έφερε υπέροχα δώρα. Γιώργο μου πόσο σ´ ευχαριστώ! Για όσα μας πρόσφερες όλα τα χρόνια που σε θαυμάζαμε απ´ την εξέδρα, για το ήθος σου που είναι παράδειγμα για τους νεότερους αθλητές και κυρίως για τη συγκίνηση που ένιωσα σήμερα λίγο πριν βγω στη σκηνή».


Ο Κώστας Μακεδόνας συνεχίζει τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Vergina Theatro της Θεσσαλονίκης, παρέα με την Πέννυ Μπαλτατζή κάθε Παρασκευή και Σάββατο.


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία