Ξεκίνησε ο 6ος ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ του ΡΥΘΜΟΥ 94.9

Ο ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις 11.00 ακριβώς για 6η χρονιά... και πάντα για ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ από το εμπορικό πάρκο SMART PARK!


Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της πρωινής εκπομπής "ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ", Κώστας Μαλιάτσης, Βαγγέλης Γιαννόπουλος και Φελίσια Τσαλαπάτη θα βάλουν τα δυνατά τους για ακόμα μία χρονιά έτσι ώστε να στηρίξουν την Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Ανάπηρων Προσώπων.

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα που στηρίζει ολοκληρωμένα, παιδιά με κινητική αναπηρία και νευρο-αναπτυξιακά ελλείμματα. Αποστολή τους η δια βίου στήριξη σε κάθε παιδί με αναπηρία και την οικογένειά του.

 

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 είναι ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός στην Ελλάδα που διοργάνωσε πριν από 6 χρόνια τον 1ο Ραδιομαραθώνιο με τόσο μεγάλη διάρκεια συνεχούς ραδιοφωνικής εκπομπής. Αποστολή του για φέτος, η ενημέρωση γύρω από το έργο της ΕΛΕΠΑΠ αλλά και της ουσιαστικής στήριξης που δίνουν στα παιδιά με αναπηρίες και στις οικογένειές τους. Παράλληλα, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 παρακινεί τους ακροατές να αφιερώσουν τραγούδια στους αγαπημένους τους στέλνοντας SMS απευθείας στην ΕΛΕΠΑΠ.

 

 

Μπορούμε όλοι μαζί να στηρίξουμε με τους παρακάτω τρόπους:

 

  • SMS* στο 19811 τη λέξη ΕΛΕΠΑΠ + την αφιέρωσή σου για να παίξει στον αέρα του σταθμού όποιο τραγούδι θέλεις.

 

 

  • LIVE από το SMART PARK κάνοντας μία βόλτα από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο!

 

 

Συντονίσου καθημερινά στον ΡΥΘΜΟ 94.9 ή μπες στο www.radiomarathon.gr και δες ΖΩΝΤΑΝΑ όλα όσα συμβαίνουν μέσα στο στούντιο.

 

 

ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ επιτυχιών στον ΡΥΘΜΟ 94.9 για 6η χρονιά!



Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία