HGEMONA$: Εντυπωσίασε στο sold out live του στο κατάμεστο GAGARIN 205

HGEMONA$: Εντυπωσίασε στο sold out live του στο κατάμεστο GAGARIN 205

Άλλο ένα dope live για ένα από τα πιο hot ονόματα της ελληνικής rap σκηνής!
Ο ανατρεπτικός rapper βρέθηκε για μια συναυλία-έκπληξη στη μουσική σκηνή του GAGARIN 205 το Σάββατο 25 Μαρτίου, παρουσιάζοντας μάλιστα και το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο “Dope Sport Vol.2”.

Ο δίσκος που κυκλοφόρησε από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company τον Δεκέμβριο του 2022 έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σε όλη την hip-hop underground σκηνή, συγκεντρώνοντας μέχρι σήμερα πάνω από 5,5 εκατομμύρια streams.

To live που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία DYNASTY & Mad House Records
έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους εκατοντάδες fans που έδωσαν το παρόν στο κατάμεστο GAGARIN 205, με την guest εμφάνιση των ΛΕΞ, Moose & Sadam να ξεσηκώνουν κι άλλο τα πλήθη. Στη συναυλία συμμετείχαν ως special guests οι Mike G. & Dimitris Koufoudakis αφήνοντας το δικό τους μουσικό στίγμα στην αξέχαστη αυτή βραδιά, ενώ on stage εμφανίστηκαν και μέλη της BTK – του rap label του Ηγεμόνα. Κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο HGEMONA$ έλαβε μαζί με τον ΛΕΞ και τον SKIVE τιμητική πλακέτα για τις πλατινένιες πωλήσεις του single «Επιλογές», ενώ νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα στην βραδιά των 3 χρόνων της Mad House Records του απονεμήθηκε και χρυσή πλακέτα για το single του «BANDOLERO».

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν επίσης και η πρώτη live παρουσίαση του «Άλλη μια ιστορία του δρόμου», ένα τραγούδι που συζητήθηκε πολύ τις τελευταίες μέρες μέσα από το εξαιρετικό music video του δια χειρός Λευτέρη Πασαλίδη.

Δείτε το official video του «Άλλη μια ιστορία του δρόμου»


Ο HGEMONA$ αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, και πιο συγκεκριμένα στον Πολυχώρο WE το Σάββατο 8 Απριλίου, για να απογειώσει το κοινό και της συμπρωτεύουσας.


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία