Panik Records: no1 μουσικό κανάλι στο YouTube

Panik Records:
no1 μουσικό κανάλι στο YouTube!

Ακόμα μία μεγάλη ψηφιακή επιτυχία


Τη δυναμική παρουσία της Panik Entertainment Group στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαιώνει το νέο milestone που «έπιασε» το κεντρικό κανάλι της Panik στο YouTube, καθώς αποτελεί το no1 μουσικό κανάλι στην Ελλάδα, με πάνω από 1,16 εκατομμύρια subscribers!
 
Με σπουδαίους καλλιτέχνες στο δυναμικό της, αναδεικνύοντας νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες, αλλά και κυκλοφορώντας τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες, η Panik στηρίζει, από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, όλο το φάσμα της μουσικής.

Οι επιτυχίες της αγαπιούνται από το κοινό, ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay και μονοπωλούν τα charts, τόσο σε φυσικές, όσο και σε ψηφιακές πωλήσεις. Παράλληλα, «σαρώνουν» και στο YouTube, με αλλεπάλληλα no1 στα trends και εκατομμύρια views
 
Επιβεβαιώνοντας την ισχυρή και διαρκώς ανοδική κι αναπτυσσόμενη παρουσία της Panik σε κάθε πτυχή της μουσικής, το επίσημο YouTube κανάλι Panik Records Tube ξεπέρασε πλέον τους 1,16 εκατομμύρια συνδρομητές.

Η Panik Entertainment Group ευχαριστεί το κοινό και υπόσχεται ότι θα συνεχίζει να χαρίζει δυνατές, συναρπαστικές κι ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου