Kids Radio Banda | Kids Radio 88.6

 Ήρθε η Kids Radio Banda!

Το Kids Radio 88.6 παρουσιάζει περήφανα και με τρέλα την Kids Radio Banda!


Από την αρχή λειτουργίας του Kids Radio 88.6 είχαμε ένα πρωτοπόρο όραμα: να φτιάξουμε ένα ραδιόφωνο για όλη την οικογένεια ώστε να διασκεδάζουμε παρέα με τραγούδια και ιστορίες, αλλά και να δημιουργήσουμε τα δικά μας μοντέρνα τραγούδια, που θα μείνουν στις αναμνήσεις και στα βιώματα της επόμενης γενιάς. 


Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η Kids Radio Banda.

Πλαισιωμένη από δύο ταλαντούχους μουσικούς, τον Λάμπη Κουντουρόγιαννη και τον Θοδωρή Μαυρογιώργη, η Kids Radio Banda έχει ήδη αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους με τα δύο τραγούδια που ακούγονται από την συχνότητα του Kids Radio 88.6: «Το Αβγό» και «Το Ηλεκτρικό Σκουπάκι».




Τα τραγούδια της Kids Radio Banda υπογράφει ο Ορέστης Ντάντος, ενώ στο μπάσο είναι ο Ηλίας Παντολέων, στα drums o Αλέξιος Σταυρόπουλος και στα πλήκτρα ο Αντώνης Χατζηκωνσταντής.


Σύντομα κυκλοφορεί η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κουζινοτράγουδα», ενώ από τον Σεπτέμβρη η Kids Radio Banda ετοιμάζει πολλές συναυλιακές εκπλήξεις!

 

Ακούστε τα στο Spotify εδώ




Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων