Πάμε θέατρο.. "ΘΕΑΤΡΟ Ψυρρή": Ένα νέο στολίδι στην καρδιά της Αθήνας

"ΘΕΑΤΡΟ Ψυρρή": Ένα νέο στολίδι στην καρδιά της Αθήνας


Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας του "ΘΕΑΤΡΟΥ Ψυρρή" φέτος το φθινόπωρο, στην οδό Σαχτούρη, στην καρδιά της γραφικής και ιστορικής γειτονιάς του Ψυρρή. Το νέο μας θέατρο, με χωρητικότητα 300 θέσεων, υπόσχεται να γίνει ένας σημαντικός κόμβος πολιτισμού και δημιουργίας για την πόλη μας.

Ο χώρος του θεάτρου έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα για να προσφέρει μια άνετη και αξέχαστη εμπειρία στο κοινό. Οι σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές και η προσεκτικά επιλεγμένη αισθητική δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για την απόλαυση κάθε παράστασης.

Το "ΘΕΑΤΡΟ Ψυρρή" ανοίγει τις πόρτες του με την σατιρική παράσταση "Ήρωες" της Ελένης Γκασούκα. Η παράσταση που έχουν λατρέψει κοινό και κριτικοί επιστρέφει ανανεωμένη. Τα διαχρονικά σατιρικά κείμενα των ΗΡΩΩΝ εμπνέονται από την ανθρώπινη αντίφαση, το κιτς, τον έρωτα, τη φθορά, τον θάνατο αναζητώντας το γελοίο του ανθρώπινου δράματος. Ο χώρος που τους αναλογεί είναι ο χώρος που ζει και κινείται ο απλός άνθρωπος μέσα στη σύγχρονη κοινωνία η οποία διαμορφώνει συνειδήσεις, ρόλους, ηθική, αναδεικνύοντας τα ευρήματα και τις παρατηρήσεις της συγγραφέως.

Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέρος αυτής της νέας εποχής για τον πολιτιστικό χάρτη της Αθήνας, ζώντας από κοντά τη μαγεία της τέχνης που θα φιλοξενήσει το "ΘΕΑΤΡΟ Ψυρρή".

Για περισσότερες πληροφορίες και προκρατήσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή καλέστε μας στο 6983206704.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί νέες αναμνήσεις στο "ΘΕΑΤΡΟ Ψυρρή"!

ΘΕΑΤΡΟ Ψυρρή
Σαχτούρη 4 και Σαρρή Ψυρρή, Αθήνα
Web: www.theatropsyrri.gr
e-mail: contact@theatropsyrri.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6983206704


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων