Κωνσταντίνος Αργυρός - «Το Καλοκαίρι μας» | Νέο τραγούδι

 Κωνσταντίνος Αργυρός - «Το Καλοκαίρι μας»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά «Το Καλοκαίρι Μας» και βάζει τη μοναδική μουσική υπογραφή του στην πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου.

«Το Καλοκαίρι Μας», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι μία ωδή στους καλοκαιρινούς έρωτες, σε όλα εκείνα τα συναισθήματα που γεννιούνται με φόντο τον ήλιο, τη θάλασσα και τις έναστρες νύχτες, αλλά είναι καταδικασμένα από τον χρόνο να τελειώσουν. Τη μουσική έγραψαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Μάριος Ψιμόπουλος και τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης.

Με «Το Καλοκαίρι Μας», που έρχεται μετά το «Σ’ Αγαπάω Γιατί» και το «Είσαι Τρέλα» με τον Rack, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει το προσωπικό του σερί των μεγάλων επιτυχιών και των τραγουδιών που μιλούν απευθείας στην καρδιά, σε ακόμα μία εξαιρετικά δημιουργική χρονιά για εκείνον, στη διάρκεια της οποίας, μεταξύ άλλων, κατέκτησε τη διαμαντένια διάκριση για το album «22».

Μάλιστα, «Το Καλοκαίρι Μας» έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, καθώς είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία ο Κωνσταντίνος Αργυρός χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές εμπειρίες μέσα από τη sold out περιοδεία του «Diamond Tour by Coca-Cola», με επόμενους σταθμούς του τη διπλή συναυλία στην Αθήνα (29 & 30 Ιουλίου, Κατράκειο θέατρο Νίκαιας), τα Χανιά (5 Αυγούστου, Εθνικό Στάδιο) και το Ηράκλειο (7 Αυγούστου, Παγκρήτιο Στάδιο). 

Επίσης, σε εξέλιξη είναι η προπώληση εισιτηρίων για τη μοναδική εμφάνισή του στο εμβληματικό Royal Albert Hall του Λονδίνου, που θα διεξαχθεί στις 25 Σεπτεμβρίου, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γίνεται ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που εμφανίζεται στον εν λόγω χώρο εδώ και δεκαετίες.
 

Βρείτε «Το Καλοκαίρι Μας» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://bfan.link/to-kalokairi-mas


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων