Η Jain αποκαλύπτει το νέο της single, "Nobody knows"

 Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ JAIN ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ 
SINGLE "
NOBODY KNOWS"

ΑΚΟΥΣΤΕ
 ΕΔΩ


Η διεθνής ποπ καλλιτέχνης και υποψήφια για Grammy, 
JAIN, αποκαλύπτει το νέο της single, "Nobody knows", που κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music.

Πρόκειται για την πρώτη νέα μουσική κυκλοφορία της Jain μετά το τελευταίο της album "The Fool" και της παγκόσμιας επιτυχία της "Makeba". Το προηγούμενο καλοκαίρι, το "Μakeba" κυριάρχησε στο παγκόσμιο Shazam Chart για περισσότερες από 7 συνεχόμενες εβδομάδες και έφτασε στο #54 του Top 200 Global Spotify Chart συγκεντρώνοντας πάνω από 635 εκατομμύρια streams.

Εμπνευσμένο από τις άγριες νύχτες της Νέας Υόρκης της δεκαετίας του '80, το "Nobody Knows" μάς ξεσηκώνει με τη μίξη ηλεκτρονικών, ροκ και ντίσκο ήχων. Διοχετεύοντας το αντικομφορμιστικό πνεύμα εκείνης της εποχής, μας μεταφέρει όλα αυτά τα θετικά vibes, την ελευθερία, την εκκεντρικότητα και την αθωότητα του Studio 54. Η Jain, μέσω του νέου της τραγουδιού, μάς ξαναθυμίζει με έναν μοναδικό τρόπο αυτά τα τόσο απαραίτητα συναισθήματα.


Στις 15 Ιουλίου, η Jain πρόκειται να είναι μία από τους λαμπαδηδρόμους που θα μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα στο Παρίσι και, την ίδια μέρα, μετά τη μεταφορά της Φλόγας, πρόκειται να τραγουδήσει στην εκδήλωση που διοργανώνεται από την Coca Cola εν όψει των Ολυμπιακών.

Το "Nobody Knows" σηματοδοτεί επίσης την αρχή ενός νέου project, το οποίο συνέθεσε και παρήγαγε μαζί με τoν επί χρόνια συνεργάτη της, Yodelice, κατά τη διάρκεια του "The Fool Tour" και μετά από την αρκετά δημιουργική διαμονή της στο Λος Άντζελες.



Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων