Το debut solo single της Jade μόλις κυκλοφόρησε

ΤΟ DEBUT SOLO SINGLE ΤΗΣ JADE
ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


"Θα είναι μία δυνατή δόση pop. Θέλω όσοι το ακούσουν να σκεφτούν "Θεέ μου, είναι φοβερό -  και μετά να θέλουν να το ακούν ξανά και ξανά."

Το debut solo single της πολυπλατινένιας καλλιτέχνη και πρώην μέλους του βραβευμένου με BRIT pop φαινoμένου Little Mix JADΕ, με τίτλο "Angel of My Dreams" μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records/Sony Music.

Η Jade έγραψε το "Angel of My Dreams" στο Λος Άντζελες μαζί με τους Steph Jones (Sabrina Carpenter's Espresso), Pablo Bowman (Calvin Harris' Miracle) και τον παραγωγό Mike Sabbath (RAYE). Το τραγούδι αποτελεί τον "ιδανικό τρόπο" να περιγράψει αυτή την ιδιαίτερη σχέση αγάπης και μίσους που έχει με την pop βιομηχανία, μία σχέση που κρατά ήδη από το 2011, όταν και ήταν μέλος του συγκροτήματος Little Mix.

εν ήθελα να πάω εκ του ασφαλούς, αυτό ήταν το πιο σημαντικό για εμένα", δηλώνει η JADE. "Θέλω να είμαι εγώ αυτή που θα καθορίζει τι καλλιτέχνης είμαι. Θέλω να ακούσει ο κόσμος το single και να σκεφτεί 'τι τραγουδάρα έβγαλε η γυναίκα!'. Ο χειρότερός μου εφιάλτης είναι να ακούσουν το τραγούδι και να πουν ένα απλό 'ωραίο είναι'".

Το εντυπωσιακό βίντεο αφηγείται με παιχνιδιάρικη διάθεση και μεγάλα νέον γράμματα όλα τα λυρικά θέματα του τραγουδιού. Σε σκηνοθεσία της Aube Perrie (Harry Styles, Megan Thee Stallion), το βίντεο γυρίστηκε μέσα σε μόλις 4 ημέρες και αποτελεί μια εικαστική γιορτή, εμπνευσμένη από τα Fifth Element, Showgirls και Black Swan.


Ο δρόμος για να φτάσουμε στο "Angel of My Dreams" ήταν μακρύς. Όταν οι Little Mix ανακοίνωσαν ότι σταματούν, το 2022, η JADE ξεκίνησε απευθείας να οργανώνει τη solo καριέρα της μέσω διαφόρων ηχογραφήσεων με συνεργάτες όπως οι MNEK, Cirkut, Lostboy, RAYE, Lauren Aquilina και Dave Hamelin μαζί με τους Mike, Steph και Pablo. Το "Angel Of My Dreams" ξεχώρισε αμέσως ως lead single. Βασισμένο στο παιχνιδιάρικο τραγούδι της Sandie Shaw, "Puppet on a String", η JADE μέσω των στίχων του τραγουδιού θέλει να αναλογιστεί όλη της την πορεία στη μουσική βιομηχανία, με τα "πάνω" της και τα "κάτω" της.

"Έχει να κάνει με το πόσo πορωμένη είμαι με τη μουσική – άρα θα δείτε στίχους όπως ο "love when you call me a star" – υπάρχει, όμως, παράλληλα, και μία πιο 'σκοτεινή' πλευρά. Δεν είναι τόσο glam όσο φαίνεται." Το sample που χρησιμοποίησε για το τραγούδι ήταν κάτι που ήθελε χρόνια να κάνει και το επέλεξε στοχευμένα. "Στην αρχή της καριέρας σου νομίζεις ότι είσαι αυτή η μαριονέτα, αλλά αυτό δεν ισχύει – γράψαμε πολλά από τα τραγούδια μας και έχουμε ζήσει πολλά από όσα διηγούμαστε. Ήταν, λοιπόν, επόμενο να πάρω το τραγούδι και μέσω αυτού να δείξω ότι ίσως να είσαι αλλά ταυτόχρονα να μην είσαι η μαριονέτα που νομίζεις".

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και υπερήφανη για την κυκλοφορία αυτή. Οι fan μάς περίμεναν πολύ καιρό και είμαστε επιτέλους έτοιμοι να τους δείξουμε το αποτέλεσμα."

Στο "Angel Of My Dreams" η JADE μάς βγάζει όλη αυτή την ενέργεια του Pop Girl και δίνει τον καλύτερό της εαυτό! Το τραγούδι ξεπερνάει κάθε φαντασία, είναι απίστευτο και είναι σίγουρο ότι θα μας αφήσει άφωνους!


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων