Martin Garrix feat. Carolina Liar - Smile

Ο MARTIN GARRIX  ΚΑΙ ΟΙ CAROLINA LIAR ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ 


Το απόλυτο hit του καλοκαιριού μόλις κυκλοφόρησε μέσω της Panik Records/Sony Music! Το ολοκαίνουργιο indie single του Martin Garrix συναντά τους pop/dance ρυθμούς του "Smile" με τα φωνητικά των Carolina Liar, οι οποίοι είναι γνωστοί και από τους The Federal Empire.

Το τραγούδι έκανε το μεγάλο του ντεμπούτο κατά τη διάρκεια των τεσσάρων sold-out συναυλιών του Garrix στο Bill Graham Civic Auditorium στο Σαν Φρανσίσκο, με τους Carolina Liar να ανεβαίνουν μαζί του στη σκηνή και να χαρίζουν αξέχαστες ερμηνείες σε όσους τυχερούς βρέθηκαν στο κοινό.

Oι Carolina Liar μάς περιγράφουν πώς "γεννήθηκε" το τραγούδι: "Το "Smile" είναι αυτό ακριβώς που νιώθω όταν θυμάμαι πώς φτιάξαμε τραγούδι. Μέσα σε 72 ώρες, ηχογραφήσαμε το τραγούδι σε ένα θρυλικό στούντιο ηχογράφησης Sunset Strip και ξεκινήσαμε να πάμε με το αυτοκίνητο από το Χόλιγουντ στο Βέγκας ενώ γυρίζαμε το video με ένα vintage αυτοκίνητο, το οποίο σε κάποια φάση μας άφησε στη μέση του πουθενά. Με κάποιο τρόπο, όμως, τα καταφέραμε να φτάσουμε στην ώρα μας και να αποθανατίσουμε το Friday night live show. Χορέψαμε σε δύο συναυλίες του Martin και τελειώσαμε την περιπέτειά  μας  με τον Martin να κάθεται παρέα με τον Zedd στο Omnia. Ειλικρινά, θα μπορούσαμε να είχαμε γυρίσει ολόκληρη ταινία με τις περιπέτειές μας εκείνες τις τρεις μέρες. Δεν μπορώ να ακούσω το τραγούδι χωρίς να χαμογελάω όταν σκέφτομαι όλα όσα έγιναν!"

Με τις ξεσηκωτικές του μελωδίες και τους ευχάριστους στίχους του, το "Smile" είναι το τέλειο τραγούδι για το καλοκαίρι. Το μήνυμα του τραγουδιού, που επικεντρώνεται στο να κάνεις "ό,τι σε κάνει να χαμογελάς",  αφήνει περιθώρια στον καθένα να το ερμηνεύσει διαφορετικά, φέρνοντας στο μυαλό του όλα όσα τον κάνουν να χαμογελάει.


Η κυκλοφορία αυτή αποτελεί ακόμη μία πετυχημένη συνεργασία του Martin Garrix και των Carolina Liar, οι οποίοι έχουν ήδη συνεργαστεί και στο "Hold On & Believe". Στο video, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, θα δούμε τους καλλιτέχνες να κάνουν ωτοστόπ για να μπορέσουν να φτάσουν στην ώρα τους σε συναυλία που έχουν στο Λας Βέγκας.


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Χάρης Ακριτίδης - «Ζητείται ψεύτρα» | Νέο τραγούδι

Πέγκυ Ζήνα - «Νύχτα μου μάγισσα» | Νέο music video από το soundtrack «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Αναστασία έδωσε «ΡΥΘΜΟ» στο 1o Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» της σεζόν!

Δείτε το νέο, αυτοσχέδιο, βιωματικό βιντεο του Monsieur Minimal για το τραγούδι "Last Dance" μέσα απ' το νέο του άλμπουμ Seven {From East to West}

Πάμε θέατρο.. "Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι" του Αντώνη Μποσκοΐτη με τον Χάρη Φλέουρα | Μετά την περσινή επιτυχία μετακομίζει σε μεγαλύτερο χώρο στο Θέατρο Arroyo από τις 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων