Droulias Brothers: Συγκέντρωσαν 250.000$ για την ελληνική κοινότητα του Τορόντο

Droulias Brothers: Συγκέντρωσαν 250.000$ για την ελληνική κοινότητα του Τορόντο


Οι Droulias Brothers βρέθηκαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και τραγούδησαν για τους ομογενείς, οι οποίοι επέδωσαν δυναμικό παρόν και τους αποθέωσαν.


Ο Κωνσταντίνος και ο Ηλίας αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση της ελληνικής κοινότητας σε συνεργασία με την signature productions , για να τραγουδήσουν στο ελληνικό φεστιβάλ και οι διοργανωτές δεν πίστευαν στα μάτια τους καθώς η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο event και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 250.000$, ποσό που θα διατεθεί για της ανάγκες της ελληνικής κοινότητας στο Τορόντο, όπως ελληνικά σχολεία, εκκλησίες κ.α.


Η χαρά των Droulias Brothers είναι μεγάλη, αφού συνέβαλλαν στο να συγκεντρωθεί ένα τόσο μεγάλο ποσό για τον Ελληνισμό του Τορόντο.


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Αχιλλέας Μωραΐτης - Πρώτη τζούρα | Νέο τραγούδι

Δημήτρης Αρναούτης - "Aπλά γνωστοί" | Νέο album

Deuxcadanse ft. Πασχάλης - «Μη με μαρτυρήσεις» | Music video

Μαρίζα Ρίζου - “Μήπως να κάνουμε μια Παύση?” | Νέο album

Πάμε σινεμά.. Πρεμιέρα για την παιδική ταινία “ Η Παρέα των Θαυμάτων-My Fairy Troublemaker”