Βένια Καραγιαννίδου - «Γιατί μπορώ» | Νέο τραγούδι & music video

 Βένια Καραγιαννίδου - «Γιατί μπορώ»

Η Βένια Καραγιαννίδου, η ταλαντούχα τραγουδίστρια με την εξαιρετική φωνή που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα και τις live εμφανίσεις της, δηλώνει «Γιατί Μπορώ» μέσα από το νέο της single και music video που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «Γιατί Μπορώ» είναι ένα ρυθμικό και γεμάτο θετική διάθεση τραγούδι, που συνδυάζει στοιχεία ρούμπας και latin και «απογειώνει» ερμηνευτικά η Βένια. Τη μουσική έγραψε ο Ιορδάνης Παύλου και τους στίχους ο Πάνος Ανδριτσάκης.


Το single συνοδεύεται από ένα εξίσου ανεβαστικό video, με την Βένια Καραγιαννίδου να μας ξεσηκώνει με το μοναδικό ταπεραμέντο της. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Tasos Xiarcho. 

Με το «Γιατί Μπορώ», η Βένια Καραγιαννίδου δίνει συνέχεια στα ξεχωριστά δισκογραφικά της βήματα μετά τα «Από Στόμα Σε Στόμα» και «Ποιον Τιμωρείς». Παράλληλα, η Βένια, που «μάγεψε» το κοινό και μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει» του Alpha ερμηνεύοντας θρυλικά λαϊκά τραγούδια, συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «MetroPolis» της Πάτρας.

 
Δείτε το music video:

Βρείτε το «Γιατί Μπορώ» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3Oy9AtF
iTunes/Apple Music: https://bit.ly/3OvZwRz
Deezer: https://bit.ly/3KhB7wD


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία