Λάκης Παπαδόπουλος: 2 νέα singles από την FM Records

H FM Records

παρουσιάζει

τα 2 νέα singles του

Λάκη Παπαδόπουλου

«Gangster»


«Τι δεν καταλαβαίνεις;»



Η FM Records είναι πολύ περήφανη για τις συνεργασίες της με σπουδαίους καλλιτέχνες που αφήνουν το στίγμα τους στην ελληνική δισκογραφία.

Γι’ αυτό είναι μεγάλη χαρά και τιμή που συνεργάζεται πλέον με έναν πολύ αγαπημένο καλλιτέχνη, τον Λάκη Παπαδόπουλο ή όπως είναι γνωστός ως «Ο Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ».

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ο μουσικός-συνθέτης-τραγουδιστής που γνωρίζει τη συνταγή της επιτυχίας. Τα τραγούδια του, όπως η «Σερενάτα», «Για να σ’ εκδικηθώ», «Γυριστρούλα», «Της νύχτας τα ηχεία» και άλλα τόσα, παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας και στην καρδιά μας, θυμίζοντάς μας τις ωραιότερες στιγμές στη ζωή μας.


Τα δύο νέα του τραγούδια, που κυκλοφορούν από την FM Records, έχουν ακριβώς τον ίδιο σκοπό και χαρακτήρα. Η αρχή γίνεται με το «Gangster», ένα ορχηστρικό κομμάτι, που θυμίζει soundtrack παλιάς ασπρόμαυρης αστυνομικής ταινίας, σε κρατά σε αγωνία, σε συνεπαίρνει και σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή.


Το δεύτερο single «Τι δεν καταλαβαίνεις;», ερμηνεύει ο ίδιος με συνοδοιπόρο του τη Βάλια Τσιργιώτη που με την ερμηνεία της δίνει νέα πνοή και ζωντάνια στο τραγούδι. Οι στίχοι είναι της Sunny Μπαλτζή και αφηγούνται με κωμικό τρόπο τις δυσκολίες της επικοινωνίας ενός ζευγαριού και της τεχνολογίας.



Τα τραγούδια «Gangster» & «Τι δεν καταλαβαίνεις;» κυκλοφορούν από την FM Records και τα ακούτε εδώ:

«Gangster»


«Τι δεν καταλαβαίνεις;»


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου