Καίτη Γαρμπή & Διονύσης Σχοινάς: αναβολή συναυλίας στη Λάρισα

Καίτη Γαρμπή & Διονύσης Σχοινάς:
αναβολή συναυλίας στη Λάρισα


Η Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς και η Panik Live Productions ανακοινώνουν με λύπη τους την αναβολή της συναυλίας στη Λάρισα (28 Ιουλίου, Κηποθέατρο Αλκαζάρ) λόγω του καύσωνα.

Η απόφαση για τη μεταφορά της συναυλίας σε νέα ημερομηνία ελήφθη με γνώμονα το κοινό καλό, μετά την έκδοση έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για παράταση του καύσωνα και ακραία θερμική επιβάρυνση.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί θα ισχύουν και για τη νέα ημερομηνία.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων που επιθυμούν επιστροφή των χρημάτων τους θα ειδοποιηθούν τις επόμενες ημέρες για τη διαδικασία επιστροφών.


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ταξιδιώτες Ψυχής feat. Γιώτα Γκαϊνταρτζάκη - Πρώτη φορά | Νέο τραγούδι

Στέλιος Ρόκκος - Λένα Ζευγαρά: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στην «Πύλη Αξιού» στη Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Αρναούτης - "Aπλά γνωστοί" | Νέο album

Η μεγαλοπρεπής προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» στο Metropolitan Museum of Arts της Νέας Υόρκης. | Ένα γεγονός εξέχουσας ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας!

Κρουαζιέρα με το LEMON στα ανοιχτά της Σαλαμίνας | Το Σάββατο 3 Ιουλίου