Ο Βαγγέλης Γερμανός και η Σαλίνα Γαβαλά συνεχίζουν τη «Μουσική κρουαζιέρα» τους!

Ο Βαγγέλης Γερμανός και η Σαλίνα Γαβαλά
συνεχίζουν τη «Μουσική κρουαζιέρα» τους!

Σάββατο 9 Αυγούστου – Ζίτσα Ιωαννίων

Παρασκευή 22 Αυγούστου – Λήμνος (special guest ο Μανώλης Φάμελλος)

Δευτέρα 25 Αυγούστου - Σπάρτη


Ο Βαγγέλης Γερμανός και η Σαλίνα Γαβαλά συνεχίζουν την επιτυχημένη τους συνεργασία και μας παρουσιάζουν τη «Μουσική Κρουαζιέρα» τους και αυτό το καλοκαίρι!

Οι επόμενοι σταθμοί είναι η Ζίτσα Ιωαννίνων με την αυγουστιάτικη πανσέληνο (9/8), η Λήμνος (22/8) και η Σπάρτη (25/8). Στην Λήμνο μαζί τους θα είναι και ο Μανώλης Φάμελλος για να προσθέσει τη δική του καλοκαιρινή αύρα στη μουσική τους κρουαζιέρα!

Ένα ταξίδι στον χρόνο και στα μουσικά είδη. Ροκ και παράδοση, ανατολή και δύση, ευαισθησία και ενέργεια συνυπάρχουν αρμονικά σε μια μοναδική μουσική εμπειρία.


Ο Βαγγέλης Γερμανός, με τις διαχρονικές του επιτυχίες όπως τα «Σε θέλω», «Κηπουρός», «Μπανιέρα», «Η σημαδούρα» και «Γόησσα», ανοίγει τον δρόμο με το γνώριμο στιλ και το χιούμορ του ενώ η Σαλίνα Γαβαλά προσθέτει τη θεατρική και ερμηνευτική της δύναμη, με τραγούδια όπως τα «Ονειρεύομαι», «Το επόμενο μου δάκρυ» και «Θα μάθω ν’ αγαπώ», αλλά και ιδιαίτερες στιγμές όπως η «Φαίδρα».


Μια ακουστική συναυλία για δυο κιθάρες και δυο φωνές!

Σάββατο 9 Αυγούστου – Ζίτσα Ιωαννίνων
Παρασκευή 22 Αυγούστου – Μύρινα Λήμνου
Δευτέρα 25 Αυγούστου - Σπάρτη


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Νέο Podcast στο SOUNDIS : The Beauty Talk, με την Σουζάνα Κεγγίτση

Σκιαδαρέσες - Καλοκαιρινή περιοδεία 2025

Τάμτα - Το look της στα Mad VMA 2025

Είδαμε τον Κώστα Μακεδόνα στην ταράτσα του Λαμπέτη

Όμορφη Πόλη - 100 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης | Ωδείο Ηρώδου του Αττικού - Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου