Ο Εισβολέας στο Baumstrasse την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, για ένα και μοναδικό “Living Room Jam”
ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ
The living room jam
ΠΕΜΠΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
BAUMSTRASSE
Ο Εισβολέας επιστρέφει στις χειμερινές εμφανίσεις!
Μετά από πολύ καιρό, ο Λιάκος «εισβάλλει» στο Baumstrasse την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, για ένα και μοναδικό “Living Room Jam”, που δεν θυμίζει καθόλου τις «συνηθισμένες» συναυλίες.Tο concept “Τhe living room jam”, είναι ακριβώς ό,τι περιγράφει και ο τίτλος του.
Ένα επιμελώς ατημέλητο, αυθόρμητο, αυτοσχέδιο live μεταξύ φίλων.
Μια διαδραστική, σχεδόν «σπιτική» γιορτή, με στόχο όλοι και όλα να γίνουν ένα, με τη ζεστασιά της εγγύτητας και τη χαρά της ζωτικής ενέργειας που θα ανταλλάξουν μουσικοί και κοινό, μέσα από τους ήχους, τους στίχους και τον χαρισματικό, ευθύ και άμεσο τρόπο του Εισβολέα.
Νέα τραγούδια, νέα elements (mpc και πικάπ για σκρατσαρίσματα και λούπες!) παλιές ιστορίες, μια μπάντα σε φόρμα και μια παρέα
που δεν λέει να το βάλει κάτω..
Αυτό τον Νοέμβρη, ο Εισβολέας σας καλεί στο δικό του «σαλόνι» στο Baumstrasse — και εκεί, τίποτα δεν είναι προβλέψιμο!
Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου στο Baumstrasse.
| |||||||
|
Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook