Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Η νικήτρια του The Voice of Greece στο δυναμικό της Minos EMI / Universal!

 Η Minos EMI / Universal, η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία της χώρας, υποδέχεται στο δυναμικό της την νικήτρια του The Voice Ιωάννα Γεωργακοπούλου.

Η 19χρονη τραγουδίστρια από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου καθήλωσε τους τηλεθεατές με τις μοναδικές τις ερμηνείες στα “Love Is A Lie”, “Lovely” & “Its A Mans World” και αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του 5ου κύκλου του δημοφιλούς talent show, σύμφωνα με τις ψήφους του κοινού. Οι 3 εμφανίσεις της στον τελικό μάλιστα βρίσκονται στα trending videos του YouTube με πάνω από 400.000 προβολές, ενώ συνολικά όλα τα βίντεο από τη συμμετοχή της στο The Voice ξεπερνούν τις 2.000.000 προβολές.




 “Lovely”

“Love Is A Lie”

“It’s A Man’s World”

Η Ιωάννα λίγο μετά τη νίκη της δήλωσε συγκινημένη στα social media του The Voice, ευχαριστώντας όλον τον κόσμο για την στήριξή του, ενώ και η coach της Έλενα Παπαρίζου ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δηλώνοντας περήφανη και για τα 2 κορίτσια της ομάδας της που έφτασαν στον τελικό.


4px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;" target="_blank">Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Voice of Greece (@thevoiceofgreece)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ιορδάνης Παύλου - "Η μοναξιά μου" | Νέο τραγούδι

Δέσποινα Βανδή x Mente Fuerte - «Πανσέληνος» | Νέο τραγούδι & music video

Δημήτρης Μεσημέρης - Μαΐστρος | Νέο τραγούδι & music video

Κατερίνα Στανίση: «Να με συγχωρείς» & «Έκανα πως κοιμάμαι» | Δύο νέα τραγούδια & music videos

Χρήστος Μενιδιάτης x Γιώργος Τσαλίκης - «Βάλε να τα πιούμε» | Νέο τραγούδι & music video