PJ Harding, Noah Cyrus | Dear August | Μόλις Κυκλοφόρησε!

TO HIT MAKERS DUO PJ HARDING KAI NOAH CYRUS ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ SINGLE KAI MUSIC VIDEO “DEAR AUGUST”

 
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ EP ΜΕ ΤΙΤΛΟ “PEOPLE DON’T CHANGE”
 
H NOAH CYRUS EINAI ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ GRAMMY ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ “BEST NEW ARTIST”


Έχοντας ξεκινήσει την συνεργασία τους τον τελευταίο χρόνο, ο PJ Harding και η Noah Cyrus εκπλήσσουν τους ακροατές από όλο τον κόσμο με την κυκλοφορία του πρώτου τους single και music video ως duo με τίτλο “Dear August”.
 
Βρείτε το εδώ
.

Το τραγούδι προαναγγέλλει το επερχόμενο κοινό EP τους, “People Don’t Change”.
 
Η πολυπλατινένιαυποψήφια για βραβείο Grammy στην κατηγορία “Best New Artist” Noah Cyrus και ο περιζήτητος Αυστραλός τραγουδοποιός και παραγωγός PJ Harding (Chromeo, Ruel, Jessica Mauboy, Guy Sebastian) δημιούργησαν ένα άσπαστο δημιουργικό δεσμό μετά την συνεργασία τους, στα 4 tracks του EP της Noah που κυκλοφόρησε το 2020, “The End Of Everything”, συμπεριλαμβανομένου του διπλά πλατινένιου hit “July”. Αυτό οδήγησε σε αμέτρητα sessions στα τέλη του 2019, κατά την διάρκεια των οποίων οι 2 καλλιτέχνες δεν έγραφαν απλά μαζί αλλά τραγουδούσαν κιόλας. Στο αποκορύφωμα της παγκόσμιας πανδημίας, συνέχισαν να συνθέτουν και να ηχογραφούν μέσω διαδικτύου, τελειοποιώντας το EP τους στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς. Τώρα, μας παρουσιάζουν την συνεργασία τους με τίτλο “Dear August”. Συνοδευόμενες από ακουστικές κιθάρες, οι φωνές τους μπλέκονται μαζί συνδυάζοντας επιρροές από διαφορετικά είδη μουσικής όπως η Americana, η folk, και η κλασσική country.


“Το προηγούμενο καλοκαίρι, το “July” μας έφερε πολύ κοντά, αλλά ήταν μία πολύ αβέβαιη εποχή,” θυμάται ο PJ“Είμαι αρκετά εύκολος σαν άνθρωπος, αλλά ήμουν αρκετά αγχωμένος με το να βρίσκομαι στο Los Angeles με την πανδημία να βγαίνει εκτός ελέγχου. Είχα πολλές συζητήσεις με την οικογένεια μου για την πιθανότητα να μετακομίσω πίσω στην Αυστραλία. Στο τέλος αυτό έγινε. Το “Dear August” γράφτηκε ως ένα γράμμα αγάπης στο μέλλον, ελπίζοντας πως υπάρχει φως στην απέναντι πλευρά. Δεν το έχουμε δει ακόμα, αλλά συνεχίζουμε να ψάχνουμε”.
 
“Ήταν σαν να ολοκληρώναμε ένα κύκλο και ταυτοχρόνως κάπως αστείο όταν γράψαμε το “Dear August” μετά το “July””δήλωσε η Noah“Περνούσα πολλά εκείνη την περίοδο. Υποφέρω από αγχώδης διαταραχή και κατάθλιψη. Ήμασταν σε αυτό το σκοτεινό σύννεφο που είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσεις τις κακές συνήθειες. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος του 2020 ήταν οι πιο δύσκολοι μήνες της καραντίνας για εμένα. Έχασα τον παππού μου και απλά έψαχνα την ελπίδα στο μέλλον. Το τραγούδι που υπενθυμίζει πως θα φτάσεις στο φως στο τέλος του τούνελ, μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά θα φτάσεις εκεί”.

Το music video που συνοδεύει την κυκλοφορία είναι σκηνοθετημένο από τον Matt Earl και είναι φόρος τιμής στην ταινία “The Notebook”, χρησιμοποιώντας όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία του blockbuster. Παρόλο που οι δύο καλλιτέχνες γύρισαν τις σκηνές τους σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη, το κλιπ υπογραμμίζει την μουσική χημεία αυτών των 2 ευγενικών ψυχών.
 
Το EP, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν, μπαίνει ακόμα βαθύτερα σε αυτό τον έντονο δεσμό μεταξύ τους.
 
“Κατά βάθος, αυτός είναι ένας πολύ απλός, φτιαγμένος στο σπίτι δίσκος”, λέει ο PJ“Υπάρχει δυνατή folk παράδοση στην Αυστραλία, που είναι ξεκάθαρη μέσα από αυτή την δουλειά. Σίγουρα, υπάρχει και πολύ Nashville μέσα. Νιώθω πως η Noah είναι πραγματικά η κινητήρια δύναμη εδώ. Είναι η ψυχή αυτού του EP”.
 
“Αυτό δεν θα είχε συμβεί χωρίς τον PJ”προσθέτει η Noah“Αυτός έφτιαξε όλη την μουσική για να μπορέσω να δημιουργήσω. Είναι ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος που έχω συνεργαστεί. Πραγματικά, τον θαυμάζω ως συνθέτη, τραγουδιστή, μουσικό και καλλιτέχνη γενικότερα. Όταν έγραφα τραγούδια πριν, ένιωθα λίγο χαμένη. Ήταν πολύ ιδιαίτερο να γυρίσω πίσω στις ρίζες μου και να φτιάξω κάτι με μία κιθάρα και ένα πιάνο σαν αυτά που μου έβαζε ο μπαμπάς μου να ακούω όταν ήμουν παιδί. Ένιωσα πως κατάφερα να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό. Μπορώ απλά να είμαι η Noah από το Nashville”.
 
Μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερα.
 
Για την ώρα, βυθιστείτε στην αγκαλιά του “Dear August”.
 
Κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη στην σκηνή του Παλλάς!

Φώτης Μάγγος x Μιχαλάρας - «Έλα μαζί μου στους Λειψούς» | Νέο τραγούδι & music video

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με το Στάθη Αγγελόπουλο στο Χαμάμ το Σάββατο 20 Απριλίου

Δημήτρης Γαλίτης - Δίπλα σου | Νέο τραγούδι & music video

Αντώνης Ρέμος - «Ρωτάνε» | Το music video της νέας του επιτυχίας!