Kadebostany feat. Valeria Stoica - Take Me To The Moon | Μόλις Κυκλοφόρησε το επίσημο music video!

Ακολουθώντας το γρήγορα αυξανόμενο hype της κυκλοφορίας “Take Me To The Moon”, o Kadebostany παρουσιάζει το βίντεο κλιπ του τραγουδιού. 

Το κλιπ μας συστήνει ξανά το νέο κόσμο που δημιουργεί εδώ και τόσο καιρό ο Guillaume de Kadebostany. Δείχνοντας τον θάνατο του καλλιτέχνη, μας μεταφέρει σε ένα ταξίδι όπου η τραγουδίστρια Valeria Stoica ταξιδεύει με το σώμα του μουσικού σε ένα σουρεαλιστικό κόσμο.

Ο Guillaume de Kadebostany ένωσε για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις του με τον Τούρκο σκηνοθέτη Hasan Kuyucu, που είχε δουλέψει στα videos “Mind if I Stay” και “DRAMA – Act 1”.

Το κλιπ γυρίστηκε μέσα σε 6 μέρες στην Ελβετία, και αναδεικνύει μοναδικές τοποθεσίες, όπως η γέφυρα Peak Walk και η πανέμορφη λίμνη Joux.

Πρόκειται για άλλη μία φιλόδοξη δουλειά που μας σπρώχνει ακόμα πιο βαθιά στον μουσικό και οπτικό τοπίο του Kadebostany.

Δείτε το εδώ.


Ο Kadebostany εισέρχεται με φόρα στο 2021 με το πολυαναμενόμενο νέο single του “Take Me To The Moon”. Με την ευθύ απήχησή και την εύθραυστη γοητεία της, αυτή η εξαιρετική νέα κυκλοφορία φέρει την χαρακτηριστική μοντέρνα pop στάμπα του καλλιτέχνη.


Έχοντας ήδη πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του, ο παραγωγός και συνθέτης Guillaume de Kadebostany δημιουργεί την μουσική του αύριο και παρουσιάζει ένα ακόμα pop τραγούδι με χαρακτήρα, το “Take Me To The Moon”.

To single είναι ένα φωτεινό και μαγευτικό track με κομψές μελωδίες κιθάρας, έντονα beats και ηλεκτρονικά στοιχεία δεμένα αψεγάδιαστα με την εκπληκτική φωνή της Valeria Stoica που δημιουργεί ένα διαχρονικό αποτέλεσμα.

To “Take Me To The Moon” είναι το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο EP “DRAMA – Act 2” που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά και είναι η συνέχεια του αναγνωρισμένου “DRAMA – Act 1” που κυκλοφόρησε το 2020. Το “DRAMA – Act 2”θα μεταφέρει το κοινό ακόμα πιο βαθιά, στην μοναδική θεατρική ατμόσφαιρα του project “DRAMA” ή αλλιώς της νεότερης εκδρομής μέσω του μουσικού και οπτικού κόσμου του Kadebostany.


Βρείτε το “Take Me To The Moonεδώ.
 
Κυκλοφορεί από την Panik Records.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη στην σκηνή του Παλλάς!

Φώτης Μάγγος x Μιχαλάρας - «Έλα μαζί μου στους Λειψούς» | Νέο τραγούδι & music video

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με το Στάθη Αγγελόπουλο στο Χαμάμ το Σάββατο 20 Απριλίου

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου στη σκηνή του FAUST την Παρασκευή 10 Μαΐου

Κυριάκος Γεωργίου - Medley