Ο Χρήστος Παπαδόπουλος στο Streaming Living Concert

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος μας περιμένει την Τετάρτη 02 Φεβρουαρίου στις 8:00 το βράδυ, για ένα Streaming Living Concert που θα μας μείνει αξέχαστο! 

Το ζεστό σαλόνι της Heaven Music φιλοξενεί για ακόμη φορά έναν από τους πιο σπουδαίους ερμηνευτές και δημιουργούς της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον Χρήστο Παπαδόπουλο, και μας προσκαλεί σε μια βραδιά με μουσικά ακούσματα όλων των εποχών!

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος θα μας κρατήσει συντροφιά με μοναδικές διαχρονικές επιτυχίες, μέσα από την οικεία ατμόσφαιρα του Streaming Living Concert.

Ένα Streaming Living Concert κυριολεκτικά "γεμάτο"! Γεμάτο διαχρονικές επιτυχίες, συναισθήματα, νέους καλλιτέχνες, και συγκινητικές ερμηνείες, που ταξιδεύουν νου και συναισθήματα.

Συντονιζόμαστε στην official σελίδα της Heaven Music στο Facebook για να απολαύσουμε τον Χρήστο Παπαδόπουλο σε μια αξέχαστη μουσική βραδιά γεμάτη συναισθήματα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία