The Chainsmokers - High | Νέο τραγούδι

 ΟΙ CHAINSMOKERS ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ "HIGH"

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ "HIGH" ΕΔΩ


Το επιτυχημένο βραβευμένο με Grammy® duo, The Chainsmokers, έχουν εξελιχθεί σε μια μουσική υπερδύναμη με ποικιλόμορφο ρεπερτόριο τραγουδιών που τους έχει οδηγήσει στο να θεωρούνται ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στο χώρο. 

Ο Alex Pall και ο Drew Taggart, αποτελούν τους The Chainsmokers, γράφοντας επιτυχίες με τον ιδιαίτερο ήχος τους που αγγίζει είδη όπως indie, progressive και pop μονοπάτια, ενώ τους έχουμε δει να δημιουργούν μερικά από τα πιο γνωστά trakcs των τελευταίων χρόνων. 

Το 2016, το group εκτοξεύτηκε στη στρατόσφαιρα της παγκόσμιας αναγνώρισης με τις διαδοχικές πλατινένιες επιτυχίες των “Roses”, “Don’t Let Me Down” και φυσικά το “Closer”, το οποίο κατάφερε να παραμείνει τις περισσότερες εβδομάδες στο #1 του Billboard Hot 100 chart. 

Το 2017, κυκλοφόρησαν το debut album τους μέσω της ColumbiaRecords με τίτλο “Memories…Do Not Open”, το οποίο έκανε debut στο #1 του Billboard 200 chart και έβγαλε τις μεγάλες πολυπλατινένιες επιτυχίες “Paris” και τη συνεργασία με τους Coldplay στο “Something Just Like This”

Επινόησαν νέα στρατηγική για να κυκλοφορούν τα  albums τους, την οποία ονόμασαν "building album”, κατά την οποία κυκλοφορούσαν από ένα τραγούδι κατά καιρούς, ενώ μετά θα το πρόσθεταν στο track list του album. 

Όταν τελικά θα κατέληγε να ολοκληρωθεί το track list, το αποτέλεσμα αυτού θα ήταν το 2ο ολοκληρωμένο album τους “Sick Boy” το 2018 και το 3ο album “World War Joy” το 2019, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι μεγάλες επιτυχίες “This Feeling”, “Who Do You Love”, “Call You Mine” και “Takeaway”. 

Τα τελευταία 5 χρόνια, έχουν κερδίσει βραβείο Grammy, βραβείο MTV VMA, 2 βραβεία American Music Awards, 10 βραβεία Billboard Music Awards, 11 βραβεία iHeart Music Awards.

Το 2020, αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τις περιοδείες για να ξεκινήσουν δουλειά πάνω στο 4ο studio album τους, να επικεντρωθούν σε φιλανθρωπίες και άλλες επιχειρηματικές προσπάθειες όπως το Mantis και την εταιρία παραγωγής τους Kick The Habit. Το 2020, τιμήθηκαν με το βραβείο “Key of Hope” για τις φιλανθρωπικές τους ενέργειες για τα άπορα παιδιά. Στα πρώτα στάδια του πανδημίας του Covid-19, η μπάντα προμήθευσε και πλήρωσε για χιλιάδες μάσκες σε νοσοκομεία της Νέας Υόρκης και του Λας Βέγκας. 

Πρώτο δείγμα από το επερχόμενο album τους, το οποίο τιτλοφορείται από τους θαυμαστές ως “TCS4", είναι το ολοκαίνουργιο single, “High” και κυκλοφορεί από τη Panik Records/Sony Music.

Οι Chainsmokers είπαν για το single, "Το τραγούδι αντικατοπτρίζει επακριβώς το πως είναι οι σχέσεις σήμερα, μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε για κάποιον που αγαπάμε και τα ψέματα που λέμε στον εαυτό μας με αποτέλεσμα να συνεχίζουμε να είμαστε δυστυχισμένοι. Ωστόσο, κάτω από αυτούς του σκοτεινούς και συχνά πιασάρικους στίχους υπάρχει μια μουσική που δίνει την ευχάριστη νότα, καθώς όλοι ξέρουμε πως στη τελική δεν θα ακούσουμε καμία συμβουλή και θα κάνουμε αυτό που θεωρούμε εμείς σωστό για μας, ενώ θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τον εαυτό μας ότι την επόμενη φορά θα είναι όλα διαφορετικά”.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία