SUB SESSIONS Vol.4 Mix Tape by TWIINS

Σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά μέσα από το YouTube Channel της Upfilter Records την συλλογή "SUB SESSIONS Vol.4" σε ένα μοναδικό non-stop Dj Set από τους TWIINS! Turn the Volume ON, Enjoy And Dance!

Λίγα Λόγια για τους TWIINS

Οι TWIINS (TZIVAN SALI Merter & Mertchan) γεννηθήκαν στην Ολλανδία και ζουν στην Ξάνθη. Σπουδάζουν στο Canakkale/Τουρκία στο πανεπιστήμιο Çanakkale Onsekiz Mart (COMU) στο τμήμα Πληροφορικής και εκπαίδευση τεχνολογιών διδασκαλίας. 

Η μουσική ήταν πάντοτε ένα πάθος για αυτούς, ξεκίνησαν να πειραματίζονται με τη μουσική από μικρή ηλικία. Με το καιρό, αποκτήσαν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να ασχοληθούν πιο επαγγελματικά με Djing και την παραγωγή μουσικής με διάσημους συλλόγους, καθώς και γνωστούς καλλιτέχνες. Δούλεψαν μαζί με τον Yalın και Kaan Gökman στη Τουρκία. 

Ο κύριος στόχος τους, είναι να μοιραστούν την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους με ανθρώπους της μουσικής σε όλο τον κόσμο που τους εκφράζει η Afro House και Tech House μουσική. 

Τα τραγούδια τους εξαπλώνονται ήδη παγκοσμίως, προσεγγίζοντας πολλούς ανθρώπους. Πιο συγκεκριμένα, το “Let Me Love U” μπήκε στα charts TOP 100 της Αρμενίας στην Apple Music και κέρδισε 5Κ streams σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.


Κυκλοφορεί από την Upfilter Records

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία