Maluma - Cositas de la USA | Νέο τραγούδι

Ο MALUMA ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ
ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
"COSITAS DE LA USA"


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ "COSITAS SE LA USA" ΕΔΩ


Το παγκόσμιο είδωλο της λατινικής μουσικής σκηνής που ακούει στο όνομα, MALUMA, ξεκινάει το 2022 κυκλοφορώντας το καινούργιο του τραγούδι "Cositas de la USA", παράλληλα με το βίντεο του, μέσω της Panik Records/Sony Music.  

Τη παραγωγή του "Cositas de la USA" επιμελήθηκε ο The Rude Boyz (Kevin ADG & Chan El Genio) και γράφτηκε από τον Maluma μαζί με τους Edgar Barrera, Andres Uribe, René Cano, Kevin Mauricio Jiménez(Kevin ADG), Bryan Snaider Lezcano (Chan El Genio), Justin Quiles.

Το βίντεο του track γυρίστηκε στο Medellin από τον σκηνοθέτη Harold Jimenez και τη παραγωγό Veronica Velez του 36 Grados. Με ύφος πολύχρωμο και retro, το βίντεο μας δείχνει τον Maluma σε μια σειρά από επισκέψεις. Με διάφορες γυναίκες που μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο και φέρνουν πάντα μαζί τους πολλά δώρα για τις νέες του περιπέτειες. 

Δείτε το βίντεο εδώ.

Χωρίς αμφιβολία, το τραγούδι θα είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα για το κοινό στην επερχόμενη συναυλία του "Medallo en el Mapa" που θα παίξει στο  Medellin's Estadio Atanasio Girardot soccer stadium στις 30 Απριλίου 2022.
 
Και πέρα από ένα εκπληκτικό show, οι θαυμαστές του θα δουν τον καλλιτέχνη να φοράει τη τελευταία λέξη της μόδας καθώς… ο οίκος Versace ανακοίνωσε πως ο Maluma θα είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Προσιτός αλλά παράλληλα μοναδικός, ο Maluma παρουσιάζεται σε διάφορες φωτογραφίες παρέα με το σκύλο του, Buda. “Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να είμαι το πρόσωπο μιας τόσο μεγάλης εταιρίας μόδας, όπως ο οίκος Versace και παράλληλα να είμαι εκπρόσωπος της Κολομβίας παγκοσμίως μέσω της μουσικής, της μόδας και πολλών άλλων”, εξέφρασε ο ίδιος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία