George P. Lemos - «Older And Wiser» | Νέο τραγούδι

George P. Lemos - «Older And Wiser»

Μουσική: George P. Lemos


«Older And Wiser» τιτλοφορείται το καινούργιο τραγούδι του George P. Lemos, σε μουσική του ιδίου και ενορχήστρωση του Jiannis Antonopoulos που κυκλοφορεί από την Heaven Music.

O George P. Lemos αναφέρει για το τραγούδι και τη διαδικασία δημιουργίας του….

«Είναι στιγμές που μόνο όταν μεγαλώσεις και γίνεις σοφότερος αντιμετωπίζεις την ζωή με καρτερία, με συμπόνοια και με αγάπη. Οι "μπουνιές στο μαχαίρι" μετατρέπονται σε χάδι αλλά με την ανάλογη αυστηρότητα, ώστε να μην τραυματίζεις και να τραυματίζεσαι ψυχικά.

Τα βουνά της δυσκολίας που ενίοτε συναντάς μπροστά σου γίνονται αόρατα και τα μονοπάτια της ζωής γίνονται λεωφόροι που σε κατευθύνουν στον σκοπό της ψυχικής σου δύναμης για να αντιμετωπίσεις το καθετί και που είναι ένας και μοναδικός:

Ο Α Ν Η Φ Ο Ρ Ο Σ που δεν κουράζει πια αλλά σου ανατέλλει μέσα σου μια δύναμη που σε κάνει να τον αντέξεις μέχρι το τέλος της εφήμερης ζωής σου.»


Το νέο τραγούδι «Older And Wiser» κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Βρείτε το στο YouTube: εδώ


Ακούστε το στο Spotify εδώ: https://lnk.to/georgeplemosolderandwiser



Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει! | Από την Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος