Ανακοίνωση συνεργασίας Showtime Productions και Spicy Music

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ!




Οι εταιρείες Showtime Productions και Spicy Music με χαρά ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στον εμπορικό και επικοινωνιακό τομέα!

Η εταιρεία Showtime Productions, μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές εταιρείες παραγωγής στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 2009 από τον σκηνοθέτη Παντελή Καλατζή με όραμα τη δημιουργία καινοτόμων ελληνικών παραγωγών αντάξιων του εξωτερικού με στόχο τη διεθνή διανομή τους σε κινηματογράφο, τηλεόραση και streaming πλατφόρμες.

Η Spicy πάντα πρωτοπόρος στην ελληνική μουσική βιομηχανία δραστηριοποιείται στον καλλιτεχνικό χώρο προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μουσικής παραγαγωγής, management, marketing και public relations, ενώ αναλαμβάνει και την οργάνωση μεγάλων events.

Ο δημιουργικός σχεδιασμός, η σωστή επικοινωνία και η ολοκληρωμένη παρουσία online & offline είναι ο οδηγός για κάθε συνεργασία.

Η συνεργασία τους συνοδεύεται από τη μεγάλη interactive καινοτόμο εφαρμογή ΙΜ app που εξασφάλισε τα δικαιώματα πρώτη η Showtime Productions για τις κινηματογραφικές αίθουσες και όχι μόνο!

Πρόκειται για την εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα smart phones σε iOS & Android και θα δίνεται η δυνατότητα στον θεατή να επιλέξει δωρεάν την εξέλιξη της ταινίας που θέλει.

Κατά την είσοδο του θεατή σε επιλεγμένη κινηματογραφική αίθουσα, η εφαρμογή θα συγχρονίζεται αυτόματα με την προβολή της ταινίας και στο interactive σημείο της ταινίας, ο θεατής θα επιλέγει τι θα ήθελε να δει στη συνέχεια!

Ο χρόνος συμμετοχής είναι δύο λεπτά και η πλειοψηφία του κοινού θα είναι αυτή που θα ορίσει τη ροή της ταινίας.

Η εφαρμογή θα λειτουργεί και στις τηλεοπτικές ή streaming προβολές με παρόμοια διαδικασία.

Η Showtime Productions και η Spicy Music στοχεύουν να συνεχίσουν να επενδύουν στον μαγικό κόσμο του κινηματογράφου, να εφαρμόζουν πρωτοποριακές τεχνολογίες με σεβασμό στον θεατή, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει! | Από την Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος