Πρόγραμμα ζωντανών εμφανίσεων Μαρτίου στη μουσική σκηνή του Faust

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ


ΤΕΤΑΡΤΗ 1, 8, 15, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ
«Κάτι Δικά μας» με την Άρτεμις Ματαφιά και τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο


Η Άρτεμις Ματαφιά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος ανεβαίνουν τις Τετάρτες 1, 8, 15 & 22 Μαρτίου στη σκηνή του Faust με «κάτι δικά τους», «κάτι δικά μας» και «κάτι δικά σας» τραγούδια απο την παγκόσμια και ελληνική ποπ - ροκ σκηνή, σε μια εκρηκτική μουσική περφόρμανς. 

Η ‘Αρτεμις Ματαφιά, η ερμηνεύτρια με τη χαρισματική φωνή και την τεράστια εμπειρία σε λαϊκό, σμυρναίικο, έντεχνο, έθνικ και jazz ρεπερτόριο ενώνει τις δυνάμεις της με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και ερμηνευτές της γενιάς του σε μία μουσική παράσταση με αγαπημένες μελωδίες και την ξεχωριστή σκηνική παρουσία των δύο καλλιτεχνών.

Μουσικοί:
Πληκτρα/ Χρήστος Κουμούσης
Κιθάρες/Γιώργος Πατσιώτης
Κρουστά/Σπύρος Λιγκώνης

Πληροφορίες:

Πρεμιέρα: Τετάρτη 1 Μαρτίου
Ημερομηνίες: 1, 8, 15 & 22 Μαρτίου
Ώρα: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 10€


ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ
ANDREAS POLYZOGOPOULOS 4ET
GROOVES OF NOW & ANCIENT PAST


Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος και το κουαρτέτο του θα εμφανιστούν στο Faust για μία συναυλία επηρεασμένη από τον "ροκ" ήχο του Miles Davis, αλλά και τους Ευρωπαίους τρομπετίστες Nils Petter Molvær και Erik Truffaz. Διαλογιστικοί αυτοσχεδιασμοί πάνω από drum n' bass, hip hop, αλλά και παραδοσιακούς ρυθμούς της βόρειας Αφρικής και όχι μόνο.

Βαγγέλης Στεφανόπουλος: πλήκτρα
Κώστας Κωνσταντίνου: μπάσσο
Παναγιώτης Κωστόπουλος: τύμπανα
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: τρομπέτα, εφέ

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 7€


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 & 31 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΜΥΡΤΩ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου, στο σταθερό πλέον μηνιαίο ραντεβού της στο Faust, μετά από τις επιτυχημένες της εμφανίσεις τις Κυριακές έρχεται τον Μάρτιο να τρελάνει τις Παρασκευές μας. 

Έχοντας κυκλοφορήσει και το δεύτερο της single με τίτλο «Θέλω κάτι» ένα αξέχαστο ντουέτο με τον Γιώργο Περρή σε μουσική Κώστα Τσίρκα και στίχους της σπουδαίας Λίνας Νικολακοπούλου, έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με σημείο αναφοράς τον ήχο του επερχόμενου δίσκου της. 

Μαζί με τους συνεργάτες της, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με νέα και παλαιότερα δικά της τραγούδια όπως «Το Καταφύγιο», «Το Μέσα μου Φως», την «Ανοιξιάτικη Μέρα», αλλά και τη «Φυλακή της Αντιγόνης» σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Νίκου Χιώτογλου. Στη μουσική τους διαδρομή «συναντούν» και διασκευάζουν σημαντικούς δημιουργούς όπως ο Μ. Λοΐζος, η Λ. Νικολακοπούλου κι ο Φ. Δεληβοριάς.

Συντελεστές:
Κώστας Τσίρκας: Καλλιτεχνική Επιμέλεια
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχηστρώσεις
Γιώργος Καρδιανός (03/03) / Αλέξανδρος Δερμάνης (31/03): κιθάρες
Γιώργος Μπουλντής: μπάσο
Σωτήρης Μαυρονάσιος: τύμπανα
Φωτογραφία: Μαρίζα Καψαμπέλη
Μακέτα Αφίσας: Maturin

Ώρα έναρξης: 21:30
Γενική είσοδος: 8€


ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ
Mama sings fire – Πηνελόπη Αναστασοπούλου


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την μπάντα της παρουσιάζονται γία μία εκρηκτική συναυλία στο Faust το Σάββατο 4 Μαρτίου. Πρόκειται για ένα πάρτυ γεμάτο groove, pure rock n' roll & fun με μουσικές από τα ‘70s μέχρι το σήμερα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Led zeppelin, meets Metallica, and meets Jamiroquai, Jimi Hendrix, Motörhead, Skunk Anansie and so many more!

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 8€


ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ
HOMO SAPIENS – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΚΟΥ REBIRTH


Οι Homo Sapiens, μία από τις επιδραστικές μπάντες των 90's, επιστρέφει αναγεννημενη και παρουσιάζει το νέο της άλμπουμ Rebirth. Την παρουσίαση πλαισιώνει ο MCD με Dj set. Προλογίζει ο Αποστόλης Πασπαλάς. Με την υποστήριξη του Metal Hagar.

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος ελεύθερη


ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΣ


Ο Σπύρος Παρασκευάκος επιστρέφει στη μουσική σκηνή του Faust την Τρίτη 7 Μαρτίου και, λίγο πριν ολοκληρώσει το νέο του δίσκο, μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα εφ΄ όλης της ύλης με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, το θέατρο και επιλεγμένες διασκευές που αγαπά, ερμηνευμένα από τον ίδιο. Συναντιέται επί σκηνής με τον Γρηγόρη Ελευθερίου - κιθαρίστα, συνθέτη και ιδρυτικό μέλος των Dalkance με τον οποίο μαζί επαναπροσδιορίζουν το υλικό. Ηλεκτρικές κιθάρες, σύνθια, λούπες, πιάνο και μπιτ σε ένα μουσικό κόσμο που ακροβατεί ανάμεσα στο όνειρο και τον εφιάλτη.

Παρέα με τα τραγούδια του Σπύρου από τα albums «Απ’ το μηδέν» και «Τρίτη έξοδος» θα ακουστούν και διασκευές τραγουδιών από την ελληνική αλλά και την παγκόσμια δισκογραφία. Κυρίως επιλογές τραγουδιών από αγαπημένους του τραγουδοποιούς και συγκροτήματα όπως: οι Παύλος Παυλίδης, Amy Winehouse, Νικόλας Ασιμος και άλλοι. Στην παρέα τους καλεσμένες είναι η Ξένια Γραμματικού με την οποία πρόσφατα διασκεύασε και κυκλοφόρησαν το "Χρυσαλιφούρφουρο" απο τον δίσκο «Εδώ Λιλιπούπολη» και η Κατερίνα Θεοδώρου.

«Ανακαλύπτοντας τα τραγούδια απ΄την αρχή.
Ως συνθέτης, ως τραγουδοποιός και ως ερμηνευτής.
Ως περφόρμερ.
Φοράω τους εαυτούς μου απ΄την αρχή
φοράω τα τραγούδια μου στα μέτρα μου
και κάνω ένα ταξίδι μαζί τους ονειρικό».

Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 7€


ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ
AKYLAS & THE SOUCHELS VOL3 - ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑΣ


Ο Ακύλας Μυτιληναίος τα τελευταία δύο χρόνια κάνει αισθητή την παρουσία του στον κόσμο του διαδικτύου. Το κοινό του στο TikTok τον παρακολουθεί μπροστά στην κάμερα να κάνει απενοχοποιημένες διασκευές και mash-up κομμάτια από την Τζούλια Αλεξανδράτου με Vance Joy και 'Ελλη Κοκκίνου σε La camisa negra. Η μουσική του είναι μία σπάνια μείξη έντεχνου ροκ με ποπ και εντελώς queer. Ο Ακύλας τραγουδά συνήθως για το πώς επιβιώνει ένας εικοσάρης στην Αθήνα με φτηνό κρασί και καλή (ή κακή) παρέα.

Ο Στέφανος Κοπανάκης στο μπάσο, ο Γιώργος Καζάντης σε φωνή/κιθάρα και ο Γιώργος Κοκοτσάκης στα ντραμς θα μας κάνουν να χορέψουμε Γαρμπή, Maneskin και Σωτηρία Μπέλλου στο ίδιο show. Το live αυτό είναι μια διαδρομή από τη μουσική των '50s έως και σήμερα. Το κορίτσι του Μάη συναντά τον Καρβέλα και η Παπαρίζου τους Abba. Η ψυχοτροπική φύση τους θα δράσει αμέσως στη ψυχούλα σου.

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 7€
Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/akylas-the-souchels-vol3/



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 & ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ


Τα sold out συνεχίζονται και έτσι, η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανακοινώνει νέες ημερομηνίες εμφανίσεων στη μουσική σκηνή του και τον Μάρτιο. Η ανατρεπτική Θεοδοσία Τσάτσου συνεχίζει τις ατμοσφαιρικές, εκρηκτικές της συναυλίες με ένα δυνατό πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένα μουσικά κομμάτια, τα οποία είναι χαραγμένα στη μνήμη και στη ψυχή του κοινού, καθώς και πρωτότυπο υλικό που έχει στα σκαριά.

Με καταγωγή από την Αυστραλία, η Θεοδοσία Τσάτσου μας συστήθηκε με το συγκρότημα «Μπλε» και έκανε τεράστια επιτυχία. Τραγούδια όπως: «Φοβάμαι» και «Νιώθω Ενοχές» είναι χαραγμένα στη μουσική μας ιστορία. Από το 1999, παρουσίασε εξαιρετικές σόλο δουλειές με τα άλμπουμ «Ύποπτος Κόσμος», «Κόκκινο» και « Αγαπήσου», ενώ είχε ιδιαίτερες συνεργασίες (Πυξ-Λαξ: «Μόνο για κείνη μη μου λες»). Επίσης, κομμάτια της, όπως το μαγευτικό «Στη Θάλασσα» και το νοσταλγικό «Πού να ‘σαι τώρα», αγαπήθηκαν από το κοινό. Ιδιαίτερες, επίσης, είναι και οι διασκευές τραγουδιών άλλων δημιουργών. Η μουσική της κινείται στους ήχους της soul, των blues, του funk και της pop. Ωστόσο, πάντα, υφίσταται και το ροκ στοιχείο, το οποίο πηγάζει από την ανατρεπτική της προσωπικότητα.

Παρασκευή 10/3 & Πέμπτη 23/3
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 10€ & 12€ οι καθήμενοι (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/theodosia-tsatsou-live/



ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ


Το Faust υποδέχεται ξανά τον ταλαντούχο ντράμερ Άγγελο Πεντάρη, ο οποίος με την ενέργεια και το δυναμισμό του θα «γεμίσει» και πάλι τη σκηνή με μία εντυπωσιακή ζωντανή εμφάνιση το Σάββατο 11 Μαρτίου. 

Ο Άγγελος δίνει το τέμπο και το Faust γεμίζει με μουσική, τραγούδι και χορό. Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys και 2Pac συναντούν Taylor Swift, Dua Lipa και Lizzo, σε μια βραδιά που θα ξεσηκώσει με διασκευές και remixes κορυφαίων επιτυχιών των τελευταίων δεκαετιών, από τα ξέφρενα 90s μέχρι σήμερα. 

Το πρόγραμμα, το οποίο μαζί με τον Άγγελο Πεντάρη επιμελείται ο DJ Δημήτρης Θεολόγος, θα εμπλουτίσουν οι επιλογές του κοινού, διαμορφώνοντας την ενέργεια και διάθεση της συναυλίας και δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μία ξεχωριστή tailor made εμπειρία σχεδιασμένη ειδικά για τους επισκέπτες του νούμερο 1 χώρου ψυχαγωγίας στην καρδιά της Αθήνας.

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 8€


ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΒΕΡΤΖΙ ΜΑΒΙ


Την Κυριακή 12 Μαρτίου οι Βερτζί Μαβί επανέρχονται στη μουσική σκηνή του Faust με ανανεωμένο σχήμα και μπόλικη διάθεση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια του συγκροτήματος, καθώς και αγαπημένα τραγούδια από τον ευρύτερο χώρο της ελληνικής, και όχι μόνο, σκηνής. 

Οι Βερτζ Μαβί είναι ο Γιώργος, η Ράνια, ο Κωνσταντίνος, ο Δημήτρης, η Ελένη, και ο Μανώλης. Τζουράς, μπάσο, ηλεκτρικές κιθάρες, τύμπανα, κλαρίνο, βιόλα, ανθρώπινες φωνές… Οι Βερτζί Μαβί, με λυρισμό και αμεσότητα, δημιουργούν ένα παζλ πρωτότυπων μουσικών συνθέσεων, αντλώντας έμπνευση από την ανεξάντλητη πηγή της ανθρώπινης έκφρασης και δημιουργίας, ανά τον κόσμο. 

Ένα μωσαϊκό ηχοχρωμάτων από όλο το φάσμα της ροκ μουσικής, του ελληνικού έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού, της παράδοσης και της ευρύτερης ποπ κουλτούρας.

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 7€



ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ
DALKANCE


Tην Τρίτη 14 Μαρτίου, οι Dalkance ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή του Faust για ένα ακόμα θεότρελο live. 

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, με το τρίο των υπέροχων μουσικών πολυεργαλείων του, τον Γρηγόρη Ελευθερίου στις κιθάρες και στα synths, τον Νίκο Λιάσκο στο μπάσο και το κοντραμπάσο και τον Κωνσταντίνο Τσιμπούκη στο μπουζούκι και στο μπαγλαμά παρουσιάζουν R n’ Β hits απ’ τα 00s, pop τραγούδια της 90s παιδικότητας μας, τη ροκ εφηβεία μας, ρεμπέτικα και λαϊκά απ’ όλες τις δεκαετίες γκρουβάτα, χορευτικά, ατμοσφαιρικά και... νταλκαδιάρικα. 

Σε συνδυασμό με αυτά, η μπάντα παρουσιάζει για πρώτη φορά και πρωτότυπο υλικό σε μουσική και στίχους του Κωνσταντίνου Μπιμπή. Πλήκτρα, beat, κιθάρες, μπουζούκια, μπαγλαμάδες, κοντραμπάσα και λουπαδόροι θα ταράξουν για ακόμη μία φορά τη σκηνή του Faust. Σε κάθε live μία guest έκπληξη θα έρχεται να συνομιλήσει με τη μπάντα για αυτό το βάσανο του νταλκά και να τραγουδήσει το δικό της πόνο.

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 7€



ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ
Βασιλική Μιχαλοπούλου LIVE στο FAUST


Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο της single με τίτλο «Απ’ το λίγο που σε ξέρω» σε μουσική και στίχους Γιώργου Καψάσκη και, μετά από μια σειρά πετυχημένων εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές της Αθήνας τη χρονιά που πέρασε, η Βασιλική Μιχαλοπούλου εμφανίζεται για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή του Faust για να μας δώσει μία πρώτη γεύση από τον επερχόμενο δίσκο της και να μας παρουσιάσει μέσα απ’ τη δική της ματιά, τραγούδια που ξεχωρίζει και αγαπά. 

Μαζί της, ο Αντώνης Παλαμάρης στο πιάνο, τα πλήκτρα και την ενορχήστρωση, ο Αλέξανδρος Πουλιάσης στην κιθάρα, ο Χρήστος Χλιούρας στα τύμπανα, ο Αλέξης Νασσάτι στο μπάσο και ο Αλέξης Στενάκης στο σαξόφωνο και κλαρινέτο.

Ακούστε το single εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=jl-w5o8Xi44

Συντελεστές
Πιάνο, Πλήκτρα | Αντώνης Παλαμάρης
Κιθάρα | Αλέξανδρος Πουλιάσης
Τύμπανα | Χρήστος Χλιούρας
Μπάσο | Αλέξης Νασσάτι
Σαξόφωνο, Κλαρινέτο | Αλέξης Στενάκης
Ενορχήστρωση | Αντώνης Παλαμάρης
Επιμέλεια προγράμματος | Βασιλική Μιχαλοπούλου, Αντώνης Παλαμάρης
Φωτογραφίες | Κατερίνα Βράτιτς
Σχεδιασμός αφίσας | Βερονίκη Ευαγγελίδου

Ώρα έναρξης | 21:30
Doors Open: 21:00
Είσοδος | 7 ευρώ



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ MONIE & MONIE CONNIENTE


«ΕΛΑ ΣΕ ΛΕΩ» ΣΤΟ FAUST
Ένας βασιλιάς χωρίς στέμμα σε μια ωμή κωμωδία «ταρτάρ»!

Ένα όρθιο μουσικό γλωσσοθέατρο με τη θρυλική Τζαναμπέτ Brass Band

Ο ένας και μοναδικός Διογένης Δασκάλου «κατηφορίζει» από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για μία μόνο εμφάνιση στο Faust την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Με αέρα από τον Βαρδάρη, ο εξαιρετικός καλλιτέχνης παρουσιάζει ένα «όρθιο μουσικό γλωσσοθέατρο» σατιρίζοντας την επικαιρότητα, συντροφιά επί σκηνής με μία ορχήστρα- ολόδροσο μπουκέτο από βαλκανικά αγόρια και ένα κορίτσι στον ρόλο της υπομονής.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ MONIE & MONIE CONNIENTE

Συντελεστές
Σωτήρης Δασκάλου: τενόρο σαξόφωνο
Λεωνίδας Βλάχος: τρομπέτα
Φώτης Μίγγας: τρομπόνι
Βίκυ Βογιατζόγλου- Δημήτρης Κρανιδιώτης: φωνές
Παύλος Παφρανίδης: νυκτά έγχορδα
Παύλος Αζναουρίδης - Γιώργος Κοκκινάκης: ενορχήστρωση - επεξεργασία ήχων
Λάζαρος Γρεκός pSari visual : video- photos
Αλκμήνη Τριγωνάκη: ενδυματολογική επιμέλεια
Διογένης Δασκάλου: Stand up comedy -σοπράνο σαξόφωνο- κείμενα μουσική επιμέλεια

Ώρα έναρξης: 21:30
Γενική είσοδος: 15€ (εισιτήριο παράστασης, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Προπώληση:
https://www.viva.gr/tickets/music/diogenis-daskalou-monie-monie-conniente-sto-faust/


ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ
BLUEBALLS


Με ένα πρόγραμμα rock, funk, disco και ska διασκευών, με το ξεχωριστό τους ύφος, αλλά και δικά τους τραγούδια απο τα άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει, υπόσχονται μία βραδιά γεμάτη wtf στιγμές, γέλιο, αλλά και ασταμάτητο χορό. Οι Blueballs δεν ακολουθούν κανόνες και σε προ(σ)καλούν να κάνεις το ίδιο.

Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 8€



ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ
Άρης Ζέρβας Live στο Faust


Εκεί που το τσέλο συναντά τις λούπες.
Εκεί που οι Radiohead και οι Hooverphonic συναντούν τον Παύλο Παυλίδη, τον Γιάννη Αγγελάκα και τον Monsieur Minimal.
Εκεί που η κλασική μουσική συναντά τη rock ενορχήστρωση.

Ο Άρης Ζέρβας ανεβαίνει στη σκηνή του Faust για μία μόνο εμφάνιση σε ένα ανατρεπτικό playlist με συνθέσεις από την προσωπική του δισκογραφία, νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά, καθώς και τραγούδια που τον διαμόρφωσαν ως μουσικό.

Μαζί του οι μουσικοί:
Γιώργος Μπουλντής / μπάσο
Γιώργος Καρδιανός / κιθάρα
Αλέξης Σταυρόπουλος / drums
Λητώ Αμπατζή / φωνητικά

Ώρα έναρξης: 21.30
Γενική είσοδος: 7€
Οργάνωση: Retiré Productions



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ


Ο Κωνσταντίνος Ντάσιος, μετά από τις sold out εμφανίσεις του, επιστρέφει στη μουσική σκηνή του Faust μαζί με τη μπάντα του για μία ακόμα καθηλωτική rock ‘n roll συναυλία. Όπως σε κάθε του εμφάνιση, το Rock στοιχείο είναι αυτό που κυριαρχεί με διάφορες διασκευές, καθώς και κλασικά rock κομμάτια, ελληνικά και ξένα: Rolling Stones, Beatles, Elvis Presley, Παύλος Σιδηρόπουλος. Επίσης, θα παρουσιάσει δείγματα της νέας του δουλειάς, η οποία θα κυκλοφορήσει προσεχώς.

Μπάσο: Βασίλης Γκρούμας
Drums : Παναγιώτης Γεωργίου
Κιθάρα : Panos Zorg

Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 7€


ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
DEFINITION w. Kevin Yost (Live DJ Set) & Montana Cruz


Η DEFINITION προσκαλεί τον παγκοσμίου φήμης DJ/παραγωγό Kevin Yost για ένα μοναδικό Live DJ σετ σε έναν από τους ομορφότερους πολυχώρους της πολης, το Faust Bar Thearte Arts.

Δεν υπάρχει ένα είδος ή στυλ που να ταξινομεί τα πολλά επιτεύγματα του Kevin Yost. Με σχεδόν εκατό κυκλοφορίες single, οκτώ άλμπουμ και πολλά mix cd, ο Kevin έχει κερδίσει τη φήμη του καλλιτέχνη που επιθυμεί διαρκώς να δημιουργεί νέα μουσική και να πηγαίνει πάντα ένα βήμα παραπέρα. 

Για τον Kevin, το DJing είναι ένα «προσωπικό ζήτημα», το οποίο μοιράζεται με το κοινό που σπεύδει να τον απολαύσει. Είναι φημισμένος για τις πρωτότυπες μουσικές του συνθέσεις και, μάλιστα, κάθε σετ του είναι μοναδικό, καλώντας κάθε φορά το κοινό σε ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι. Όσο προσωπικά και δημιουργικά είναι τα DJ set του Kevin, άλλο τόσο μαγευτικά και μυσταγωγικά είναι και τα show του "Live & Improvised".

Μαζί του, στα decks από τη Definition o Montana Cruz.
Χορηγός Επικοινωνίας: Influence Magazine
Website: www.influencemag.gr

Είσοδος: 7€
Ώρα έναρξης: 22:00
Ηλεκτρονική προπώληση:
https://www.viva.gr/tickets/music/definition-w-kevin-yost-montana-cruz/


ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ
FALLSTREAK HOLE


Το αξιόλογο μουσικό συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2017 στο Μετς από δύο φίλους. Με εμφανείς neo-soul, modern jazz και afrobeat επιρροές, η μπάντα επιστρέφει την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο Faust Bar Theatre Arts για να παρουσιάσει όλα τα νέα της κομμάτια.

Κιθάρα: Μιχάλης Χαβιάρας
Τύμπανα: Αργύρης Μπάλος
Μπάσο: Μανώλης Yinka Afolanio
Πλήκτρα: Διονύσης Παλέρμος
Σαξόφωνο: Νίκη Κοκκόλη

This shaking keeps me steady. I should know.
What falls away is always. And is near.
I wake to sleep, and take my waking slow.
I learn by going where I have to go.
(Theodore Roethke, 1953)

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 7€


 Για κρατήσεις θέσεων:
FAUST
Τ. 210 3234095

Email: info@faust.gr


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία