Les Au Revoir Live: Cavo Boheme (Θεσσαλονίκη) | Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου
Les Au Revoir Live @ Cavo Boheme (Θεσσαλονίκη)

Έναρξη 21:30 | RSV +30 6984 155 790


Οι Les Au Revoir επιστρέφουν στην πόλη τους και την Πέμπτη 23/2 θα βρίσκονται στον εκλεπτυσμένο χώρο του Cavo Boheme (11 χλμ. Θες/νικης - Αεροδρομίου) για μια σειρά μοναδικών ζωντανών εμφανίσεων!

Οι ιδιαίτερες μελωδίες του δημοφιλούς συγκροτήματος από την Θεσσαλονίκη, που έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, θα φιλοξενηθούν στο Cavo Boheme και θα λικνίσουν τους θαμώνες του, σε ρυθμούς Bossa Nova, Swing και Latin, με πολλές εκπλήξεις στο ρεπερτόριο τους και από πρόσφατες επιτυχίες! Αυτό που χαρακτηρίζει τους Les Au Revoir στα Live τους όλα αυτά τα χρονιά, είναι η εναλλαγή από το συναίσθημα στον ρυθμό, με άρτιες ερμηνείες γεμάτες ένταση, δυναμισμό και θεατρικότητα! Παράλληλα ο κρυστάλλινος ζωντανός ήχος τους εγγυάται στον ακροατή μια “ξεκούραστη” ακουστική εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη!

Οι Les Au Revoir αυτή την περίοδο ολοκληρώνουν τις ηχογραφήσεις του νέου τους single, που είναι μια διασκευή έκπληξη σε ένα κλασικό αγαπημένο τραγούδι.

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, οι Les Au Revoir μας υπόσχονται ακόμα μια ξεχωριστή βραδιά στο Cavo Boheme στην Θεσσαλονίκη, γεμάτη κέφι, χορό και χαμόγελα!

 
Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα - Programming)
Σπύρος Κακάλης (Ακουστική Κιθάρα)


Les Au Revoir
Instagram: https://www.instagram.com/les_au_revoir
Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου