Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης Τάσος Βουγιατζής
Έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Βουγιατζής, γνωστός ως και “ο Τάσος με τις Μασέλες του” από το συγκρότημα που είχε δημιουργήσει τη δεκαετία του ’80.
Παράλληλα τον συναντάμε σαν συνθέτη και στιχουργό σε τραγούδια της Ελένης Δήμου ("Ψέμα", "Πρώτη τ’ Απρίλη", "Εξουσίες", "Ψάξε δεν θα με βρείς" κ.ά) καθώς και στο πρώτο δίσκο του Νότη Σφακιανάκη ("Ναυάγια", "Ύποπτη", "Ζώνες ασφαλείας" κ.ά.).
Το 1999 εμφανίζεται και πάλι δισκογραφικά ως "Tasos και οι Αξιότιμοι Κύριοι" με το ανατρεπτικό άλμπουμ "Ιδού". Ένας Tasos διαφορετικός από αυτόν πού ξέραμε παρέα με τον Σόλωνα Αποστολάκη στα πλήκτρα και τον Γιώργο Ρετίκα στις κιθάρες δημιούργησαν ιδιαίτερα τραγούδια κλείνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο μια δισκογραφική πορεία πού άρχισε αρκετά χρόνια πριν.
Ο στιχουργός, συνθέτης αλλά και τραγουδιστής Τάσος Βουγιατζής γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1963 στο Πειραιά. Από μικρό παιδί η μεγάλη του αγάπη ήταν η μουσική αλλά δεν την σπούδασε τη μουσική απλά την αγάπησε με όλη του τη ψυχή δημιουργώντας το πρώτο του συγκρότημα τους Slowfox.
Στις αρχές της δεκαετίας του ΄80 κάνει τη πρώτη του σοβαρή παρουσία στην ελληνική μουσική σκηνή δημιουργώντας μαζί με τέσσερα φιλαράκια του τις "Μασσέλες". Εμφανίσεις, συναυλίες και ο πρώτος δίσκος ("Μασσέλες", 1986, Polygram) είναι γεγονός με διαφορετική όμως σύνθεση.
Παρά την πρώτη θετική ανταπόκριση το συγκρότημα όδευε προς διάλυση και ο Τάσος απογοητευμένος σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό όταν ξαφνικά δέχεται ένα τηλεφώνημα απ’ το πουθενά πού του αλλάζει στη κυριολεξία όλη του τη ζωή. Ήταν η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου η οποία ενθουσιασμένη από τα τραγούδια και το φρέσκο ήχο πού πρότειναν οι "Μασσέλες" τον καλεί να συμμετάσχει στο νέο ανατρεπτικό πρόγραμμα της πού ετοίμαζε τότε στο Άλσος Club. Από ΄κεί και έπειτα ανοίγει μια νέα σελίδα,
Το 1989 κυκλοφορεί ο Τάσος κυκλοφορεί τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Ο Tasos και οι Μασσέλες" και το 1991 κυκλοφορεί το δίσκο "Με τσιγαράκι".
Παράλληλα τον συναντάμε σαν συνθέτη και στιχουργό σε τραγούδια της Ελένης Δήμου ("Ψέμα", "Πρώτη τ’ Απρίλη", "Εξουσίες", "Ψάξε δεν θα με βρείς" κ.ά) καθώς και στο πρώτο δίσκο του Νότη Σφακιανάκη ("Ναυάγια", "Ύποπτη", "Ζώνες ασφαλείας" κ.ά.).
Το 1992 κυκλοφορεί τη τρίτη δισκογραφική του δουλειά και η πιο επιτυχημένη εμπορικά με τίτλο "Μικρές Ανήθικες Προτάσεις" στην οποία συμμετέχουν ο Νότης Σφακιανάκης, η Αλέκα Κανελλίδου, ο Λάκης Παπαδόπουλος και η πρωτοεμφανιζόμενη Ελένη Πέτα.
Συνεχίζει να συμμετέχει ως συνθέτης και στιχουργός σε δίσκους φίλων του όπως του Νότη Σφακιανάκη και της Ελένης Πέτα με τους οποίους συνεργάζεται και σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη.
Επανέρχεται δισκογραφικά το 1994 και ύστερα από μια σειρά εμφανίσεων σε νυχτερινά μαγαζιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο Tasos φεύγει απ’ το προσκήνιο.Μένει μόνιμα πια στον Πειραιά δημιουργώντας οικογένεια, γράφοντας τραγούδια για άλλους, στην αρχή με τον καλό του φίλο Νίκο Τερζή και αργότερα με τον νέο του συνεργάτη Σόλωνα Αποστολάκη και έπειτα με πάρα-πάρα πολλούς άλλους.