Άλκηστις Πρωτοψάλτη featuring Nicolas Reyes - «Θα στο λέω (Bamboleo)» | Νέο τραγούδι & music video

Άλκηστις Πρωτοψάλτη featuring Nicolas Reyes - «Θα στο λέω (Bamboleo)»

Μουσική: Jalhoul Bouchukhi / Nicolás Reyes / Simón Díaz / Tonino Antoine Baliardo

Ελληνικοί Στίχοι: Γιώργος Παυριανός


Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η πιο επιτυχημένη και επιδραστική ερμηνεύτρια της Ελλάδας, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον παγκοσμίου φήμης, τον “The King of the Kings” Nicolas Reyes και μας παρουσιάζουν το «Θα Στο Λέω» που θα γίνει το σύνθημα του φετινού μας καλοκαιριού!

Πρόκειται για ένα up-tempo τραγούδι, με στίχους γεμάτους όμορφες εικόνες και καλοκαιρινή διάθεση, μία διασκευή που θα συνοδεύσει τις πιο χαρούμενες και φωτεινές στιγμές μας!

Τη μουσική υπογράφουν οι Jalhoul Bouchukhi / Nicolás Reyes / Simón Díaz / Tonino Antoine Baliardo ενώ στους ελληνικούς στίχους συναντάμε τον καταξιωμένο Γιώργο Παυριανό.

Θα στο λέω, θα στο λέω
Το σ’ αγαπώ, το σ’ αγαπώ, χίλιες φορές
Κι είναι ωραίο κι είναι ωραίο
Γιατί οι πίκρες φεύγουν κι έρχονται οι χαρές


Ο Nicolas Reyes, λίγο καιρό πριν, ταξίδεψε μέχρι την Ελλάδα και βρέθηκε στο στούντιο με την Άλκηστη Πρωταψάλτη για να μας ετοιμάσουν παρέα τη διασκευή του Bamboleo – «Θα Στο Λέω».

Το νέο τραγούδι «Θα Στο Λέω» οπτικοποιήθηκε υπό τη σκηνοθετική ματιά του Alex Konstantinidi, στο οποίο βλέπουμε την αγαπημένη μας Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, να μας παρασύρει σε ένα καλοκαιρινό “πάρτυ” γεμάτο φωτεινούς ανθρώπους και χορό… και η συνέχεια επί της οθόνης!


Ακούστε το «Θα Στο Λέω» ΕΔΩ: https://lnk.to/thastoleobamboleo

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, που μόλις ολοκλήρωσε την παγκόσμια περιοδεία της, σε Αυστραλία, Ευρώπη και Αμερική, είναι έτοιμη να μας χαρίσει ένα μαγικό καλοκαίρι παρέα με τη νέα της επιτυχία καθώς και τις μοναδικές καλοκαιρινές συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν σε πολλούς σταθμούς, σε όλη την Ελλάδα με τίτλο -ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ-


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία