Upperground Mountain Festival

Upperground Mountain Festival 


Στις πλαγιές του άγνωστου Ελικώνα, το Upperground Mountain Festival θα σας ταξιδέψει με μουσικούς και καλλιτέχνες, στην αυθεντική μαγεία των ορεινών μας τόπων.

Αν βλέπετε τα βουνά ως τόπους με νόημα, τόπους συνάντησης, βιωματικής αειφορίας των κοινοτήτων μας και αναβίωσης του λαϊκού πολιτισμού, ελάτε με τις μουσικές σας και τις σκέψεις σας να γίνουμε φύση ανθρώπινη και συμπληρωματική.

Στις πλαγιές του άγνωστου Ελικώνα, ως απορροή της πάντα επίκαιρης ελευθερίας των βουνών μας, γεννάται μια νέα παιδαΡωγική. 

Το πρώτο Δημοκρατικό σχολείο στην Ελλάδα “ Ataxia School” σας καλεί σε μια πολύμορφη δημιουργική μάζωξη για μικρούς και μεγάλους.

Υ.Γ. Η φιλοσοφία του τριημέρου είναι upperground. Χαρακτήρας αμιγώς οικολογικός, γι’ αυτό και η μετάβαση στο βουνό θα γίνεται είτε πεζοπορικώς, είτε οδικώς μέσω χωματόδρομου, ώστε να εξασφαλιστεί το μίνιμουμ της επισκεψιμότητας.

* διαμονή: ελεύθερο camping φυσικά.., αλλά και τοπικά καταλύματα. Απόσταση από το σημείο της εκδήλωσης 7km με αυτοκίνητο, 5km πεζοπορικώς.

Αtaxia School,
Δημοκρατικό σχολείο του Βουνού,
Για τη γη, τη ζωή, τον πολιτισμό




Ολόκληρο το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του φεστιβάλ


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο 
facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου