Ο Στάθης Σχίζας δώρισε φαρμακευτικό υλικό και μοίρασε δώρα στα παιδιά

Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»
Ο Στάθης Σχίζας δώρισε φαρμακευτικό υλικό και μοίρασε δώρα στα παιδιά


Την Τετάρτη 28 Ιουνίου ο Στάθης Σχίζας επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ - ΕΛΠΙΔΑ», προκειμένου να δωρίσει φαρμακευτικό υλικό, αλλά και να μοιράσει παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται στη μονάδα. Στην επίσκεψή του τον συνόδευσε ο επιστήθιος φίλος του, επιχειρηματίας Θεοδόσης Νικολάου.

Εκεί, τον υποδέχτηκαν ο Διοικητής των νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ», κ. Μανώλης Παπασάββαςη Γενική Γραμματέας του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, κ. Τζωρτζίνα Έλληνα και η Τομεάρχης της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» κ. Αλεξάνδρα Παπασαραντοπούλου, στους οποίους παρέδωσε τα δώρα.

Ο Στάθης Σχίζας στέκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό των παιδιών που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας. Η συγκεκριμένη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης στο πλαίσιο της ευρύτερης φιλανθρωπικής του δράσης και με μοναδικό σκοπό να χαρίσει χαμόγελα και αισιοδοξία στα παιδιά.

Ο Διοικητής των νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κ. Μανώλης Παπασάββας, ο Στάθης Σχίζας, ο Θεοδόσης Νικολάου,  η Γενική Γραμματέας του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, κ. Τζωρτζίνα Έλληνα και η Τομεάρχης της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» κ. Αλεξάνδρα Παπασαραντοπούλου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. "Ο μπογιατζής" στο Θέατρο Αυλαία