Thug Slime x FY x Τάνια Μπρεάζου - «Μέσα σου» | Νέο τραγούδι

 Thug Slime x FY x Τάνια Μπρεάζου - «Μέσα σου»

Ο Thug Slime, ο FY και η Τάνια Μπρεάζου φέρνουν στο σήμερα ένα από τα megahits των ‘00s, το «Μέσα Σου», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Capital Music  και μας κάνουν να το ακούμε ξανά δυνατά!

Το «Μέσα Σου», σε μουσική των Stsvento και στίχους του Μέθυσου, κυκλοφόρησε το 2008 στο album «Σήμερα Το Γιορτάζω» των Stavento κι έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς εκείνης

Δεκαπέντε χρόνια μετά, το «Μέσα Σου» ακούγεται ξανά δυνατά, μέσα από τη νεότερη γενιά καλλιτεχνών. Μεταφέροντάς το στο σήμερα, ο Thug Slime, ένας από τους πιο ξεχωριστούς rap/trap καλλιτέχνες, συμπράττει με τον FY, τον artists με τα διαδοχικά no1 hits που κάνουν εκατομμύρια digital streams και γίνονται top trend στο YouTube με εκατομμύρια views και την Τάνια Μπρεάζου, την εντυπωσιακή τραγουδίστρια με την ξεχωριστή χροιά.

Μάλιστα, ο FY και η Τάνια Μπρεάζου παρουσίασαν το «Μέσα Σου» στη σκηνή των φετινών Mad Video Music Awards, σε ένα hot act που έκλεψε τις εντυπώσεις.
 

Βρείτε τo «Μέσα Σου» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: 
Spotify: https://spoti.fi/444yAOw
iTunes/Apple Music: https://apple.co/43SXArI
Deezer: https://bit.ly/3CNgdS3


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Πάμε θέατρο.. «Βίρα τις άγκυρες» στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από την Παρασκευή 17 Μαϊου