Η Cher έκανε τις Χριστουγεννιάτικες ευχές μας να γίνουν πραγματικότητα με την κυκλοφορία του νέου της album Cher 'Christmas'

Η Cher έκανε τις Χριστουγεννιάτικες ευχές μας να γίνουν πραγματικότητα με την κυκλοφορία του νέου της album Cher 'Christmas' - διαθέσιμο τώρα μέσω της Warner Records με την υποστήριξη του Easy 97.2



Τo 'Christmas', το πρώτο άλμπουμ της Cher μετά από πέντε χρόνια, περιλαμβάνει 13 τραγούδια - αρκετά κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τέσσερα νέα. Έχει επίσης συνεργασία με διάσημους μουσικούς φίλους, συμπεριλαμβανομένων των Darlene Love, Stevie Wonder, Michael Bublé, Cyndi Lauper και Tyga.

To νέο hot single του άλμπουμ 'DJ Play a Christmas Song' θα γίνει το αγαπημένο μας τραγούδι για φέτος τα Χριστούγεννα!


Η Guardian δήλωσε, "Το πολύ catchy χορευτικό τραγούδι, 'DJ Play a Christmas Song', θυμίζει μια νύχτα που δεν είναι καθόλου ήσυχη."

Ηχογραφημένο κυρίως στο Λος Άντζελες και το Λονδίνο, το Christmas παρήγαγε ο μακροχρόνιος συνεργάτης της Cher, Mark Taylor ("Believe"). 

Τα τραγούδια περιλαμβάνουν αγαπημένα ντουέτα των σούπερ σταρ, όπως το "What Christmas Means To Me" με τον Stevie Wonder και το "Christmas (Baby Please Come Home)" με την Darlene Love.



(Η Darlene ηχογράφησε πρώτα το τραγούδι με τον Phil Spector και με την 17χρονη Cher να τραγουδά φωνητικά υποκρουστικά); ενώ περιλαμβάνει επίσης μια συγκινητική εκτέλεση του "Home" που γράφτηκε και ερμηνεύτηκε μαζί με τον Michael Bublé.


Ένα από τα πολλά κορυφαία τραγούδια είναι το ντουέτο της Cher και του Stevie Wonder στο "What Christmas Means to Me" του Stevie. Σχολίασε η Cher, "Κάθε φορά που το ακούω, γίνομαι πάλι έφηβη. Είναι ένα προσωπικό όνειρο που πραγματοποιείται για μένα να ηχογραφήσω αυτό το τραγούδι με τον Stevie."

Δύο άλλα αξιοσημείωτα κομμάτια περιλαμβάνουν μια απροσδόκητη συνεργασία με τον Tyga σε ένα άλλο τραγούδι της Sarah Hudson με τίτλο "Drop Top Sleigh Ride" παραγωγής Alexander Edwards, Mike Crook και Ryan OG, και το εκπληκτικό "Angels in the Snow" επίσης το "Put A Little Holiday In Your Heart" με την Cyndi Lauper.




ΛΙΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ CHER CHRISTMAS:

DJ Play A Christmas Song
What Christmas Means To Me (με τον Stevie Wonder)
Run Run Rudolph
Christmas (Baby, Please Come Home) [με την Darlene Love]
Angels In The Snow
Home (με τον Michael Bublé)
Drop Top Sleigh Ride (με τον Tyga)
Please Come Home For Christmas
I Like Christmas
Christmas Ain’t Christmas Without You
Santa Baby
Put A Little Holiday In Your Heart (με την Cyndi Lauper)
This Will Be Our Year


Ακολουθήστε τα Μουσικά νέα στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από τα "Μουσικά νέα"

Μπάμπης Τσέρτος - «Το σύμπαν συνωμότησε»

Η Samara Joy ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe εκδοχής του αξιοσημείωτου άλμπουμ της “Linger Awhile” “Linger Awhile Longer” | Κυκλοφορεί στις 19/5

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με το «Από το 1 ως το 100»

Πάμε σινεμά..8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCHA

Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει! | Από την Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο Θέατρο Άλσος